Śmietnisko > Off Topic
GOD-SMACK Rekrutacja - offtop
Sotharr:
--- Cytat: Voulture w Lipiec 21, 2010, 16:27:21 ---A twoj post procz flejmu wnosi co? Chlopie, wojna sie juz skonczyla.
--- Koniec cytatu ---
Komentuję po prostu zachowania Twoich kolegów i ex-kolegów z sojuszu. Chyba mam prawo nie zgadzać się z ich jedyną słuszną wizją „topowości”. Nie wiem, czemu mieszasz do tego mój topowy sojusz. 8)
Dla niektórych internetowe statki kosmiczne to najwyraźniej SRS BSNS i rozpętują burzę w szklance wody o nic nieznaczące określenie.
Goomich:
--- Cytat: Gregorius w Lipiec 21, 2010, 16:34:55 ---Dlatego wprowadźmy jakieś zasady i kryteria (z wyraźnym ich oznaczeniem), albo będzie sporo postów latało do flejma ;)
--- Koniec cytatu ---
Kryteria są: jest Centrum Rekrutacyjne, gdzie korpy (i gracze) mogą się reklamować do woli, stopień niżej jest dział Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje, gdzie wszyscy mogą sobie do woli dyskutować o korporacjach, sojuszach i organizacjach i jest jeszcze Flamewar, gdzie można sobie jeździć (prawie) do woli po wszystkich i wszystkim. Dorabianie następnych działów, regulaminów i chuj wie czego, zmniejszy tylko przejrzystość, zwiększy chaos.
Skoro forumowicze nie potrafią użyć już dostępnych opcji, to się nie dorabia nowych tylko popędza modów.
--- Cytat: Sotharr w Lipiec 21, 2010, 16:48:00 ---Dla niektórych internetowe statki kosmiczne to najwyraźniej SRS BSNS i
--- Koniec cytatu ---
Internet jest zrobiony z kotów, więc to jest SRS BSNS.
Gregorius:
--- Cytat: Mona X w Lipiec 21, 2010, 17:30:28 ---Kryteria są: jest Centrum Rekrutacyjne, gdzie korpy (i gracze) mogą się reklamować do woli, stopień niżej jest dział Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje, gdzie wszyscy mogą sobie do woli dyskutować o korporacjach, sojuszach i organizacjach i jest jeszcze Flamewar, gdzie można sobie jeździć (prawie) do woli po wszystkich i wszystkim.
--- Koniec cytatu ---
O i to właśnie jest odpowiedź. Dziękję pięknie Mona!
To własciwie zamyka cała rozmowę i mój "bunt" :D
eX:
/popcorn
amra:
Po jakosci tej dyskusji wnosze z w PL mam upaly i ludzie chodza bez nakryc glowy. :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej