Śmietnisko > Off Topic
GOD-SMACK Rekrutacja - offtop
eX:
--- Cytat: Kane McCallan w Lipiec 21, 2010, 21:17:54 ---Po jakosci tej dyskusji wnosze z w PL mam upaly i ludzie chodza bez nakryc glowy. :D
--- Koniec cytatu ---
No, wykrakałeś i ciekawy flejm się skończył
Skeer:
lol, szczerze to nawet nie zauważyłem, że dyskusja już była na ten temat - ktoś dał bumpa w oryginalnym wątku, to skomentowałem :)
PS topowy sojusz Green Alliance... To brzmi cool ;)
Turionuss:
Nasz mały korp chciał uzyskać rozgłos i dzięki wam się to udało ;p
Green podlega Atlasowi a tenże z kolei można uznać za topowy http://evemaps.dotlan.net/alliance. Tym właśnie się sugerowałem.
--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 21, 2010, 14:59:51 ---Green Alliance nie zaliczy failcascade i disbanda jak to mialo miejsce w przypadku HTA poniewaz kontrole nad holdingiem ma Atlas
Tak wiec o stabilnosc tego ally nie macie sie co martwic
--- Koniec cytatu ---
Stary Pierdola:
[mod]To nie flamewar. Miarkuj się waść bo punkciki wpadną
Doom[/mod]
uliczny:
Ciekawym pomyslem wydawal by sie jakis np bezposredni link pod postem rekrutacyjnym gdzie np mozna byloby poczytac takie ciekawe posty na temat corpa ktorego w imie zasad niemozna obgadac gdzie indziej
Forum jest dosc obszerne i by calosc ogarniac to troche schodzi a tak to klik i jest bo wydaje mi sie ze wiekszosc pewnie nawet niewie ze cos takiego jest a jak wie to pewnie niezaglada bo szkoda czasu lub sama nazwa przeniesienia posta malo mowi :)
Nie pije akorat do nich ale takie cos mozna byloby zrobic dla kazdego :) sam to niedawno odkrylem a na Centrale zagladam od roku malo pisze ale za to duzo czytam choc jak widac niewszystko
Nawigacja
Idź do wersji pełnej