Eve Online > Dyskusje ogólne
Ankhesentapemkahgate
Khobba:
--- Cytat: Mona X w Lipiec 09, 2010, 10:47:40 ---Ale wiesz, że to nie potencjalny pracodawca ją wywalił, tylko niby-pracodawca z niby-pracy i to raczej nie dlatego, że nie rozumiała, do czego jakieś rubryki służą?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Ale ten wątek nie jest już o tym, tylko o domniemanej nieumiejętnosci pisania CV :P
Colonel:
Numer jaki wywinela i jej poglądy świadczą o tym ze jest
co najmniej "nie dojrzała"
co już powinno ja dyskredytowac w oczach
pracodawcy
zakładając ze pracodawca byłby powiązany z EVE
bo inaczej skąd by wiedział co ona kombinuje w CSM
paszport natomiast jest podstawowym dokumentem w Europie
nikt nie używa żadnych ID kart jak w Polsce dowody osobiste
mimo iż nie ma konieczności jego użycia jest wymagany na lotniskach w każdej podróży po terytorium UE
SokoleOko:
--- Cytat: Colonel w Lipiec 09, 2010, 11:29:58 ---paszport natomiast jest podstawowym dokumentem w Europie
mimo iż nie ma konieczności jego użycia jest wymagany na lotniskach w każdej podróży po terytorium UE
--- Koniec cytatu ---
Paszport? Wymagany na lotniskach?
gregor40:
--- Cytat: Colonel w Lipiec 09, 2010, 11:29:58 ---paszport natomiast jest podstawowym dokumentem w Europie
--- Koniec cytatu ---
Lol, a podróżowałeś ty gdzieś? Bo ja tak, i b. dużo państw w EU ma różnego rodzaju ID. Niektóre ID wyglądają gożej nisz nasze stare patenty żeglarskie. Polskie Dowody Osobiste są na prawde ultra-nowoczesne. Latam 20-30 razy do roku po EU i NIGDY nie bralem paszportu. A nieraz wsiadałem na pokład samolotu jedynie na podstawie karty Miles&More (nie ma zdjęcia na niej nawet).
Doom:
Tak z ciekawości, gdzie można poczytać o jej evil planie mutacji eve? Jakoś tak dawno nie czytałem nic śmiesznego...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej