Śmietnisko > Flamewar

O kilach których nie było

<< < (7/28) > >>

Shaila Er:

--- Cytat: Venzon 2003 w Czerwiec 28, 2010, 02:04:50 ---po pierwsze nasz killboard sluzy glownie i przede wszystkim nam, mozemy tam robic co tylko chcemy i nikomu nic do tego - zapamietaj to sobie dobrze

po drugie gdybys policzyl od 1 do 10, uspokoil emocje i poczekal godzine z tym flejmem to bys zauwazyl, ze taki fake killmail zostalbym usuniety przez jednego z dyrektorow korpa

niestety widze, ze nie dales rady wytrzymac podjarany opcja flejmu

apeluje o powrot daela porta!!!

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze killborad jest publiczny. Jeżeli nie podoba Ci się , że spoglądają na niego inny to możesz to zmienić.
Po drugie fake km to fake km. Oceniłam wklejenie go wg swoich wartości. Widać kierujemy się w życiu innymi.
Po trzecie gdybyś policzył od 1 do 10, uspokoił emocje, doczytał cały topik, zauważyłbyś, że jestem nią a nie nim ale widzę, że nie dałeś rady wytrzymać i z palcem w nosie dałeś się zflamować.
Po czwarte już dawno nie było tu fajnego flamu  :P

Ja też apeluję o powrót Deal  ;)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Shaila Er w Czerwiec 28, 2010, 06:36:24 ---
Po drugie fake km to fake km. Oceniłam wklejenie go wg swoich wartości. Widać kierujemy się w życiu innymi.

--- Koniec cytatu ---

Co maja wartosci, ktorymi kierujemy sie w zyciu, do gry o statkach kosmicznych strzelajacych laserami o_O

Goomich:
Nie napisała, że wartości w życiu.

CATfrcomCheshire:
Oceniłam wklejenie go wg swoich wartości. Widać kierujemy się w życiu innymi.

Tzn oceny czyjegos dzialania w grze dokonalam w oparciu o wartosci, ktorymi kieruje sie w zyciu.

eX:
Nie zapominajcie, że "internet spaceships is serious buisness"

A tak w ogóle, niech bufu robi sobie ze swoim KB co tylko chce, ale niech liczy się z tym, że znajdą się ludzie gotowi im potem wytknąć wszelkie tego typu 'niuanse' killboardowe.   ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej