Śmietnisko > Flamewar
O kilach których nie było
Sammani:
W szczegolnosci kb ef i k:d ratio!!!!1111oneoneoneleven
Venzon 2003:
--- Cytat: Shaila Er w Czerwiec 28, 2010, 06:36:24 ---Po pierwsze killborad jest publiczny. Jeżeli nie podoba Ci się , że spoglądają na niego inny to możesz to zmienić.
--- Koniec cytatu ---
dla ciebie juz nie jest - troll ban enabled
Goomich:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Czerwiec 28, 2010, 10:08:12 ---Oceniłam wklejenie go wg swoich wartości. Widać kierujemy się w życiu innymi.
Tzn oceny czyjegos dzialania w grze dokonalam w oparciu o wartosci, ktorymi kieruje sie w zyciu.
--- Koniec cytatu ---
Ups. :P
gregor40:
Kill był? Był. Carrier był stacklowany i na strukturze. I on i nasi zrozumieli, że jest dead. Mechanika gry nie dała KM i tyla.
Ale nie, króliki siedzą na KB BUFU i nerwowo naciskają F5 6 razy na minutę i wyłapią wszystko w nanosekundę. Polatajcie chłopaki zamiast tego, może wasz KB urośnie wreszcie trochę. Ach, zapomniałem, że 80% waszych killi zrobiło self-destruct na 1% struktury, dla tego jest taka killboardowa pustynia...
Sammani:
--- Cytat: GregorPL w Czerwiec 28, 2010, 12:17:32 ---Ale nie, króliki siedzą na KB BUFU i nerwowo naciskają F5 6 razy na minutę i wyłapią wszystko w nanosekundę. Polatajcie chłopaki zamiast tego, może wasz KB urośnie wreszcie trochę. Ach, zapomniałem, że 80% waszych killi zrobiło self-destruct na 1% struktury, dla tego jest taka killboardowa pustynia...
--- Koniec cytatu ---
Irony overloaded. Ale jestes fajny i zajebiaszczy. Lepiej sie juz poczules? Mozesz zaczac oddychac spokojniej?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej