Śmietnisko > Flamewar

O kilach których nie było

<< < (6/28) > >>

Sammani:

--- Cytat: Dux w Czerwiec 27, 2010, 21:32:35 ---Czyli (jesli dobrze zrozumiałem) KM został podrobiony co by się kilem pochwalić. Moje pytania wzięły sie stąd, że myślałem, iż self destruct krótko po zaatakowaniu przez kogoś i tak generuje atakującemu KM. Tak myślałem, bo zdarzył mi się raz w WH przypadek taki, ze pewien pilot brutixa chciał sobie troche postrzelać, ale jak robiło się gorąco to wyskakiwał z wormhola. Tak wyskakiwał i wskakiwał, ze w końcu został w środku bez prob. Warpnął się na ss i zrobił self destructa. KM przyszedł jak każdy inny. Dziwne to biorąc pod uwagę okoliczności utraty shipa, no ale tak było. Stąd założyłem, ze ten kill wylądował na KB w takich samych okolicznościach.

--- Koniec cytatu ---

Self destruct to bardzo "nie honorowa" praktyka by zabrac tym, ktorzy zabijaja jakze wazne prawo do kma i podbicia epeena statsami na kb. Wydaje sie wiec, ze osoba self destructujaca tak naprawde w swoisty sposob doprowadza do malego griefingu tych ktorzy go prawie zabili psujac im lekko zabawe  8). Wiec nie ma kma. Co dot ego brutixa moze on poprostu warpnal na anomalke i zdechl od rata? Wtedy km przychodzi do gracza nawet jesli to rat mial final blowa. Takie kmy sa szczegolnie mocno zbugowane, ale sa prawdziwe. Podobnie dziwnie wygladaja kmy gdy ktos kilkukrotnie zmienia system w ktorym jest bity by wkoncu pasc. Potrafi powstac cos takiego: http://zbulu.kei.pl/pbn/kb/?a=kill_detail&kll_id=31482

Kombat:
Generalnie w tej całej sytuacji zabawne jest to że ów 'KM' wisiał na kb z pół godziny od jego postnięcia i byłby usunięty czy pojawił się na centrali czy nie ale w przeciągu tego krótkiego czasu killboardowa policja już zdążyła go tutaj zapostować, nota bene w wątku którego temat nijak pasował do całej sytuacji.
Jak to ktoś już tutaj napisał ktoś z BUFU się wkurzył że mu carrierek selfdestructował na anomalii i zapostował fake. Carrierków i innych capsów ostatnio trochę nabiliśmy ale mimo wszystko sytuacja wkurzająca, myśle że wszyscy się co do tego zgodzą. KM został usunięty bo nie praktykujemy czegoś takiego w BUFU ale Shaila już zdążyła okrzyknąć żenua całe BUFU spoko widze że ja też muszę zacząć wyrabiać sobie opinie na temat PBN na podstawie pojedynczych osób wdupiających NPCerskie marudery (i waszego postowania na forum :D ), tak jak niektórzy wyrabiają sobie opinie na podstawie jednej osoby która w przypływie emocji zapostowała fake km.

Voulture:
CENTRALA CSI dziala. Nic nam nie umknie.

Skeer:
Ja nie rozumiem  o co ta afera...

Gdyby ktoś mi się selfdestructnął pod nosem, to też bym wygenerował km'a - po to, żeby nie dać cwaniaczkowi satysfakcji  :P

PS Te emoty są obleśne :/

Venzon 2003:

--- Cytat: Shaila Er w Czerwiec 27, 2010, 11:46:54 ---http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=47679

Dla mnie wtopa ze strony Bufu i żenua, że coś takiego wkleiliście Panowie na swoje KB.

--- Koniec cytatu ---

po pierwsze nasz killboard sluzy glownie i przede wszystkim nam, mozemy tam robic co tylko chcemy i nikomu nic do tego - zapamietaj to sobie dobrze

po drugie gdybys policzyl od 1 do 10, uspokoil emocje i poczekal godzine z tym flejmem to bys zauwazyl, ze taki fake killmail zostalbym usuniety przez jednego z dyrektorow korpa

niestety widze, ze nie dales rady wytrzymac podjarany opcja flejmu

apeluje o powrot daela porta!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej