Eve Online > PVE
[PVE] Tengu
naye666:
Sorry za wyrazenie ale chrzanisz niemilosiernie... Brak frakcyjnych 3 modulow to juz 800kk isk mniej Twoje druty to drugie tyle mam juz 1.6kkk a wynik byl dokladnie ten sam 8kk isk na 20 minut misja lv4 do tego o jakim Ty zasiegu mowisz? Jakie 7x km vs 28km ? To chyba mowisz o hml a nie ham, a co za roznica ile dps masz na frytce skoro wynik gotowkowy i to na Twoich angelach jest ten sam? To gdzie te Twoje wyniki procentowo wieksze?
sc0rp:
@naye666 a lataj sobie na HAMach skoro lubisz, ja jestem zbyt wygodny.
PS Jak nauczysz sie odrozniac przestrzen Angelsow (i ich plexy) od misji Angel Extravaganza wrocimy do rozmowy. :)
naye666:
--- Cytat: Dark Flonoe w Czerwiec 12, 2010, 23:10:10 ---@naye666 a lataj sobie na HAMach skoro lubisz, ja jestem zbyt wygodny.
PS Jak nauczysz sie odrozniac przestrzen Angelsow (i ich plexy) od misji Angel Extravaganza wrocimy do rozmowy. :)
--- Koniec cytatu ---
fail ;o
BoDeK:
Widzę ,że tylko posty nabijacie. Stać go na taki drogi ship - jego sprawa. Gra bezstresowo i robi mu to przyjemność to się cieszę. Qwa ludzie to jest GRA, nie wszystko można przeliczać na isk /h. Ja robię misje L4 i plexy drejkiem bo lubię i co z tego, że mi isk /h wychodzi żałosny? stać mnie na kupno "doładowania" konta co miesiąc.
Starakopara:
--- Cytat: BoDeK w Czerwiec 20, 2010, 11:02:47 ---Widzę ,że tylko posty nabijacie. Stać go na taki drogi ship - jego sprawa. Gra bezstresowo i robi mu to przyjemność to się cieszę. Qwa ludzie to jest GRA, nie wszystko można przeliczać na isk /h. Ja robię misje L4 i plexy drejkiem bo lubię i co z tego, że mi isk /h wychodzi żałosny? stać mnie na kupno "doładowania" konta co miesiąc.
--- Koniec cytatu ---
i tu wypada się tylko zgodzić z przedmówcą 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej