Eve Online > PVE
[PVE] Tengu
naye666:
Ale z Was hipokryci.. Tutaj zarzucacie pisanie postow dla statystyk a sami nie wnosicie niczego do topicu. Autor stwierdzil ze znalazl jedyne udane fity do tengu wiec przedstawiono ze nie jedyne a do tego tansze i robiace dokladnie to samo...
sc0rp:
@naye nie przeinaczaj faktow. Nie jedyne fity, ale sprawdzone i przetestowane fity (i to w okreslonym srodowisku), nie przedstawiono tylko przedstawiłes i nie dokladnie to samo (rożnice ci wskazałem) to "prawie" to samo, reszta Twojego postu się zgadza.
naye666:
--- Cytat: Dark Flonoe w Czerwiec 10, 2010, 15:34:03 ---Od kilku miesięcy testuje różne konfiguracje Tengu, zmontowałem sporo różnych fitów większośc z nich to tzw. fail-fity (w EFT super, w EvE lipa). Wśród nich udało mi się zbudowac 2 doskonałe w moim odczuciu fity na krzyzyki
--- Koniec cytatu ---
moze ja zle odczytuje ale w Twoim odczuciu doskonale...raczej oznacza jedynie sluszne. Zreszta nie ma co sie wyklocac. Ja przedstawilem tanszy fit o tym samym efekcie Ty drozszy, jak ktos bedzie mial kase to wezmie Twoj, natomiast sadze ze dobrze by bylo urozmaicic ten temat innymi fitami na tengu np.do gang linka, niewykrywalny i temu podobne?
Luisa:
Jak tam te plexy angelowe bedziesz robic tengu za 3b to daj znac, wpadniemy z ekipą Ci "pomóc" :)
uliczny:
:P
kozi by bylo jakbys napisal wpadne ... i "pomoge" :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej