Śmietnisko > Flamewar

Flame z: [PBN] Pink Bunnies odchodzi z C0ven

<< < (4/15) > >>

Gregorius:
Dajecie, dajecie.. MOAR!!

Deaell Portt:
Podoba mi sie ten topic. Szkoda, ze nie jest w flame :-(.
"PBN to jeb.  zlodzieje aliansowych dredow" - komus z GBT obiecalem na odchodnym, ze to napisze na forum centrali hue hue .

Sammani:

--- Cytat: Gregorius w Czerwiec 08, 2010, 13:42:59 ---Dajecie, dajecie.. MOAR!!

--- Koniec cytatu ---

troche przesadzasz:P. Pare osob z covenu sie spina (cieple pozegnanie :coolsmiley:), kierowca standardowo blazni:P, a MMoroz nie jest ani w c0ven, ani w PBN wiec to raczej opinia osoby trzeciej. Pare postow wyzej Cat napisal posta, ktory powinien zakonczyc topic.  ;)

Voulture:

--- Cytat: Deaell Portt w Czerwiec 08, 2010, 14:52:33 ---Podoba mi sie ten topic. Szkoda, ze nie jest w flame :-(.
"PBN to jeb.  zlodzieje aliansowych dredow" - komus z GBT obiecalem na odchodnym, ze to napisze na forum centrali hue hue .

--- Koniec cytatu ---
Nikt z GBT Cie o ten tekst nie prosil. Nikt nawet nie sugerowal bys to pisal. Miales swietny pomysl! Ekhm, ale po co ten tekst?

~~

Ktos juz wczesniej pisal, ze korporacja ma taka opinie jaka jest najwiekszego pajaca piszacego na forum. Sam nie gram praktycznie w ogole ale pamietam sporo zajebistych ludzi z pbn'u, wtedy tez byly ewenementy... Nie mam pojecia komu teraz powinienem przypiac ta latke ale czuje, ze po jeszcze paru stronach sie dowiem.

Dalej wiekszosc z was lubie tak samo jak i praktycznie kazdy z coven co gra dluzej niz pare miechow. Naprawde byl spokoj, cos sie stalo, ze nagle drame robicie?

Ciachu ciachu.

Val Heru:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Czerwiec 08, 2010, 16:54:31 ---Moze i panowie z pbn mieli "lekkie" przerosty ego ale trzeba przyznac ze  sa dobrzy w tym co robia... Spodziewalem sie ze beda mieli na tyle szacunku dla swoich kolegow z sojuszu zeby nie odwalic tego co odwalili odchodzac i po odejsciu. Mylilem sie mozecie sobie szpanowac killami, jacy to nie jestescie PRO i uber ile chcecie dla mnie jestescie tak samo zalosnym scierwem jak pandemiki i po goonsowe popluczyny.

ps. Z mojej strony EOT na ten temat dla mnie PBN od dzisiaj nie istnieje chyba ze charakterze celow.

--- Koniec cytatu ---
mistrz  ;D ;D :2funny: :2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej