Śmietnisko > Flamewar
Flame z: [PBN] Pink Bunnies odchodzi z C0ven
Siewca Titum:
Jak widzę wypowiedź kierowcy to przypomina mi się jak wszyscy składali gang albo lecieli na CTa a on mówił, że jest afk i szukał true sansh he he. Albo jak się chwalił ile ma bln na koncie a na CTA i roamy blackbirdem :D
Skeer:
I właśnie z tego się śmieję - a także z idiotycznej wtopy naszego jfa, za którą nie chciał wziąć jakiejkolwiek odpowiedzialności, bo "luzik, to tylko gra" ;)
Natomiast za resztę PBN tradycyjnie trzymam kciuki O0
SokoleOko:
Ten link mój wkleić każdy Królik (albo nawet wybrać lepszy, bo jest z czego - mówię o ostatnim tygodniu), więc nie ma co się czepiać autora.
Patrząc wciąż nieco z boku (bo świeżak tam jestem) i pamiętając nauki mojego poprzedniego CEO ("never-ever participate in fail"), muszę przyznać że dotąd faila nie widziałem. No, raz było blisko, ale ludzie umieli z tego wybrnąć. Tymczasem w ciągu ostatniego miesiąca w moim poprzednim ally (nie korpa, tylko ally) takie momenty "o jpkm!" miałem dosłownie co dwa dni.
[lfn] szybki marian:
Powód odejścia PBN jest prosty - chcieli mieć do czego strzelać. Skończyło się dorzynanie Sysków, farma wyschła, eso i okolica opustoszała nieco, to polecieli strzelać gdzie indziej, tam gdzie było do czego.
Cała reszta to subiektywne opinie - dlaczego, w jakim stylu, kto jest mendą, a kto złodziejem, a który korp jest z dupy korpem nie potrafiącym wyjść z ally, a często zwykłe bicie piany :P Sory, ale powstrzymać się nie mogę - nie wiem kiedy LFN ogłaszał oficjalnie wyjście z C0ven i to jeszcze na centrali :uglystupid2:
Pewnie sporo osób tego nie wie, ale po rozwiązaniu TRI większość doświadczonych graczy, którzy poszli do TRI wróciło do C0ven żeby strzelać do sysków. Aha no i wszyscy wrócili do PBN, bez względu na to, z których korpów wyszli - ich decyzja.
PBN poszli tam gdzie chcieli, robić to co chcieli.
GL & HF o7
Kravek:
--- Cytat: MMoroz w Czerwiec 08, 2010, 04:44:38 ---Co dalej smieszy..a tak Kira( chyba tak sie pisze ) i jego glupia akcja - straszna drama, ale za numer Kravka("odpalanie nukow" i "rownanie betonu") to nikomu sie nie oberwalo - a powinien byc wylot z automatuu.
--- Koniec cytatu ---
Heh już dawno się tak nie uśmiałem. Możesz przybliżyć wszystkim za co niby miałbym wylecieć z automatu? Przytocz szerokiej publiczności moje winy bo sam chce się dowiedzieć o czym mówisz ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej