Śmietnisko > Flamewar
Flame z: [PBN] Pink Bunnies odchodzi z C0ven
Sotharr:
PS. Drama Llama Ding Dong
horax:
O jaki fajny topic :D
To ja tez napiszę coś od siebie. Dziś na śniadanie zjadłem pyszną kanapkę z twarożkiem ziołowym :coolsmiley:
Deaell Portt:
--- Cytat: Voulture w Czerwiec 08, 2010, 16:24:36 ---Nikt z GBT Cie o ten tekst nie prosil. Nikt nawet nie sugerowal bys to pisal. Miales swietny pomysl! Ekhm, ale po co ten tekst?
~~
Ktos juz wczesniej pisal, ze korporacja ma taka opinie jaka jest najwiekszego pajaca piszacego na forum. Sam nie gram praktycznie w ogole ale pamietam sporo zajebistych ludzi z pbn'u, wtedy tez byly ewenementy... Nie mam pojecia komu teraz powinienem przypiac ta latke ale czuje, ze po jeszcze paru stronach sie dowiem.
Dalej wiekszosc z was lubie tak samo jak i praktycznie kazdy z coven co gra dluzej niz pare miechow. Naprawde byl spokoj, cos sie stalo, ze nagle drame robicie?
Ciachu ciachu.
--- Koniec cytatu ---
Eee, jak masz dostep to sprawdz na dyrektorskim c0venu. Napisalem to tez po wypocinach Skeera.
Fakty:
- korporacja zalozycielska c0ven - PBN
- najwieksza ilosc ex-CEO c0ven- PBN
- najwiecej FC -PBN
- korporacja, ktora wystawiala najwiecej dredow w ally - PBN
- najwiecej killi w c0ven - PBN
- najbardziej aktywna korporacja pvp w c0ven - PBN
- najbardziej znienawidzona korporacja w c0ven przez carebearow - PBN
- fity szipow na forum c0ven, kreowanie wizerunku flot w c0ven, wymuszanie tych flot - PBN
Na odchodnym i tak powinismy dostac wiecej niz jakies dredy wiec te pitolenie o kradziezy to big lol. Zostawilismy was z 2x ilosci stacji i mnostwem nowych moon goo wiec te kilkanascie dredow szybko odrobicie. No, ale teraz macie jakies z dupy korpy typu ZUE, biilo cos tam wiec szerokiej drogi i do zobaczenia w Stain za 7 miechow.
Siewca Titum:
Dea, pamiętaj, że jest ładna pogoda wyjdź nad jakieś jeziorko, morze z kobietą wypij zimnego leszka nie będziesz musiał się wyżywać na forum. Pozdro.
ramdeon:
--- Cytat: Sammani w Czerwiec 08, 2010, 15:14:57 ---troche przesadzasz:P. Pare osob z covenu sie spina (cieple pozegnanie :coolsmiley:), kierowca standardowo blazni:P, a MMoroz nie jest ani w c0ven, ani w PBN wiec to raczej opinia osoby trzeciej. Pare postow wyzej Cat napisal posta, ktory powinien zakonczyc topic. ;)
--- Koniec cytatu ---
Coście zrobili z Sammanim? Gdzie są jego wypowiedzi, które zaczynałem czytać od "kurcz" ;) ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej