Eve Online > Dyskusje ogólne

WH - wasze doświadczenia

<< < (16/18) > >>

rangerx:
z marnotrawieniem lokacji bez capsow - zgodze sie. Pamietaj jednak, ze zazwyczaj nie robimy lokacji w domu, bo nie mielibysmy co robic, tylko obok. Tutaj juz niestety tylko 1 cap wlezie :P

Co do jednego PDSa nie masz racji. Obadaj fity, wlacznie z tym ktory ostatnio opracowywalem. -56/+116 czy jakos tak. Nie jestem przekonany, ze to wystarczy. Szkoda, ze na sisi nie dzialaja neuty, bo bym potestowal, a tak nie mam na czym. Wiem tylko, ze 2 med nosy (edytka mowi neuty, neuty :P) z cursa wytrzyma ;D

Doom:
Typowy npc heavy neut na wieżyczce (a ponoć takim czymś biją sleepki) wymaga extra recharga rzędu 60 -80 jednostek żeby go olać, więc u ciebie jest na styk / trochę za mało zakładając że nie mówimy o tym ficie w którym ktoryś z dupy fiting tool pokazuje Ci cap stabel poniżej 30%

Kara Mon:
Slipki na razie chyba neutem nie bija, wiemz e w sisi feedback jakos z tydizena lbo 2 czytalem jak ktos wspomnial ze spiochy zaczely srac neutami to jakis gm odpisal ze przypadkiem zauwazyli ze mieli neutowac ale gdzies to zaginelo po drodze i ma wrocic  8)

Ellaine:
A tak w ogóle to opłaca się solować te biedne sleepery? One dość ostro się reperują i z małym DPSem bicie musi trwać stulecia. Czy nie?

Kara Mon:
Jak mi w c3 magneto dobrze obrodzilo to i 200m mialem w ciagu godizny tlukac slipki gownianym do tej roboty lokim . W najgorszym momencie radar/magneto dawaly mi jakies 100m/h. Srednia byla w okolicy 150m . Srednia na anomalkach to w moim przypadku jakies 80m/h , raz jest 30m z anomalki innym razem 100 zaleznie jak nanoribonsy sypna.

Wada jest taka ze 1 c3 dla dobrego carebeara to zabwa na 1 niedziele a potem nie ma co robic pare dni :p

W dobrze zafitowanym tengu anomalki w c4 mozna by klepac na solo wtedy isk/h moze niekoniecznie duzo wzrosnie ale czas potrzebny na wyzerowanie systemu bedzie dluzszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej