Eve Online > Dyskusje ogólne

WH - wasze doświadczenia

<< < (15/18) > >>

rangerx:
nie wnikam czy eft/evehq pokazuje prawdziwe %, wiem, ze mam stable w okolicy 20-30% i doskonale wszystko dziala :P problem bedzie po patchu - sleepery beda mialy naprawione neuty (SIC!) wiec rebuild pojdzie niewielkim kosztem tanka i znaczacym dpsa :(

edytka mowi, ze solo char to solo char :) taki co we wszystkich lokacjach c5 radzi sobie bez pomocy i rewarpow ;P (pomoc tylko z przebiciem wardenow frejek jest potrzebna, chyba ze chce mi sie bawic w zmiany targetow)

uliczny:

--- Cytat: rangerx w Listopad 19, 2010, 13:33:04 ---przyjzalem sie temu fitowi t3 zaproponowanemu wyzej i powiem szczerze, ze jesli na tym chlopaki lataja (a watpie) to ten fit ssie ... jedynym plusem jest res na kin/explo, ktore jak wiadomo zadaja torpy i one najbardziej bola. Cala reszta, czyli dps (da rade wiecej) cap (przy rigach t2 mozna spokojnie zwolnic low slot na bcu) i co najwazniejsze tank ... bufor jakistam jest, ale jak siadzie 5 bsow sleeperowych to wszystkie te t3 pospadaja jak kaczki. Pewien ratunek moga dac impy, ale imho dokladnie to samo (tank dzieki shield tranferom) mozna uzyskac self tankiem :P

Effective HP: 46 153
Tank Ability: 4 839,47 DPS
Damage Profile - <Omni-Damage> (EM: 25,00%, Ex: 25,00%, Ki: 25,00%, Th: 25,00%)
Shield Resists - EM: 82,27%, Ex: 81,57%, Ki: 88,94%, Th: 92,63%
Armor Resists - EM: 57,50%, Ex: 23,50%, Ki: 68,13%, Th: 88,31%

Capacitor: Stable at 24,39%

Volley Damage: 2 396,80
DPS: 658,58

to sa staty jednego z moich solo charow ;P porownajcie je do tego przypuszczalnego fitu z gory.

--- Koniec cytatu ---

Jesli mozna to przedstaw Twoja wersje tego fitu z filmiku   8) w koncu to nie Twoj fit nie Twoj team a komus moze sie przydac

A co do 60mil isk/h ( only paladin )  w hi to nie takie proste  :'(  z wlasnego doswidczenia + z rozmow z innymi graczami prawie nierealne ( wykluczamy wh bo to nie hisec  ;) ) zostaja misje epickie niestety brak rozeznania - nierobilem jeszcze nieslyszalem w bezposrednich kontaktach by ktos robil

Doom:
Biorąc pod uwagę ze epic jest raz na kwartał, oraz to że ma elementy zarówno w low jak i null to raczej nie da sie tyle na nim wyciągnąć. Po nerfach misji 60kk nawet maruderem w high można między bajki włożyć

Przy okazji Rangarex tamten tengu mial tanka w okolicy 6-7 k omni :p

rangerx:
Zakladajac full set crystali, tengu all lv5 + poboczne all lv5 (wliczajac shield) i drogi fit - tak, mozna uzyskac tank 6k+, ale z dpsem nie przekraczajacym 300-350 ... nie jest to dobry balans. Najlepsze co mi sie udalo uzyskac i dobrze sie sprawdza to zbalansowanie tank/dps 5380omni/617dps. Mozna jeszcze delikatnie podrasowac, ale to juz jednostkowe roznice. Nie mowie ofcorz o oficerkach, wszystkie mody powiedzmy max plexowe.

Z tym fitem z filmiku pomysle, teraz jest za pozno na to XD

Frankie:

--- Cytat: rangerx w Listopad 24, 2010, 03:25:09 ---Zakladajac full set crystali, tengu all lv5 + poboczne all lv5 (wliczajac shield) i drogi fit - tak, mozna uzyskac tank 6k+, ale z dpsem nie przekraczajacym 300-350 ... nie jest to dobry balans. Najlepsze co mi sie udalo uzyskac i dobrze sie sprawdza to zbalansowanie tank/dps 5380omni/617dps. Mozna jeszcze delikatnie podrasowac, ale to juz jednostkowe roznice. Nie mowie ofcorz o oficerkach, wszystkie mody powiedzmy max plexowe.

Z tym fitem z filmiku pomysle, teraz jest za pozno na to XD

--- Koniec cytatu ---
Ran jeden oficerski PDS i masz cap stable na neutach (tak naprawde nosach). Swoja droga to CCP się z tego WYCOFAŁO więc twoje dual tengu nie jest zagrozone w C5 :P
Z innej bajki robić c6 na 4x tengu to totalne marnowanie c6... c5 i c6 bez quattro add spawna to totalne marnowanie lokacji i iskow które mogły się znaleźć na koncie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej