Eve Online > Dyskusje ogólne

WH - wasze doświadczenia

<< < (12/18) > >>

Goomich:
Stand 8 masz miec do korpa, nie do Caldari.

uliczny:
Nie -  majac standa do amarow ponad 8 niemusze miec zadnego standa do corporacji dla ktorej chce latac ide do agenta i biore misje bez problemu
wyjatki sa np stacje galente i ich agenci w empire  - stand duzo na minusie :( wiec nie wezme nawet kazdej misji lvl 1 ) tak nie ma problemow a standa do caldarow mam na 7 chyba czyli tez nie tak zle :) amatar najwyzszy
Problem misje sie nudza ile mozna np Blod blockade robic jak juz na pamiec ja znam ale najwyzszy zarobek coprawda brakuje troszke by zrobic ja w 20 minut ale 30 minut niejest zlym wynikiem + 15 minut wiecej na dokonczenie salvagu i okolo 33m jest  :P  ja gram dopiero okolo 13 miechow w eve wiec nie mam maks skili - kompromis by mi bylo jak najwygodniej ale paladin jest statkiem zajebistym jesli sie chce zarobiac strzelajac w hi secu

Goomich:

--- Cytat: uliczny w Listopad 10, 2010, 16:07:59 ---Nie -  majac standa do amarow ponad 8 niemusze miec zadnego standa do corporacji dla ktorej chce latac ide do agenta i biore misje bez problemu

--- Koniec cytatu ---

Chodziło o JC.

Ellaine:
JC są dla mięczaków, lataj wszędzie z zestawem impli +5 :)

Khobba:

--- Cytat: Albi w Listopad 10, 2010, 17:00:57 ---JC są dla mięczaków, lataj wszędzie z pełnym zestawem którejś z frakcji pirackich

--- Koniec cytatu ---
fyp

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej