Eve Online > Dyskusje ogólne

WH - wasze doświadczenia

<< < (11/18) > >>

uliczny:
Spox dz - ogolnie lubie blyskotki wiec to nieproblem
Coprawda biedny jestem bo misje  ... ach te misje ...  no ale cos sie wymysli  8)

Goomich:
Czyli najpierw WH, potem pijactwo.

Starakopara:

--- Cytat: uliczny w Listopad 10, 2010, 15:01:37 ---Spox dz - ogolnie lubie blyskotki wiec to nieproblem
Coprawda biedny jestem bo misje  ... ach te misje ...  no ale cos sie wymysli  8)

--- Koniec cytatu ---

a jaki lvl misji robisz? i dla agenta jakiej dywizji?
ja na misjach lvl4 dla dywizji  Command zarabiam na jednym z altow calkiem fajne ilości isków, starczają spokojnie na opłacenie konta i na drobne przyjemnostki typu zapasowy tengu i nighthawk  ;)

uliczny:
Standa do amarow mam ponad 8  co pozwala mi na branie misji od prawie kazdego agenta w empire
Misje najczesciej farmie -  majac 5 agentow w okolicy 4-6 jupow od siebie    ( stand przez to nierosnie no ale  :| )
srednio przy odrobinie checi i czasie okolo 4-5 godzin 60 - 100m isk moj paladin wyciagnie ( 2 paladiny bo jeden na pulsach jeden na taychonach zalezy jak misja )
Latalem dla comand w sankasen agent Oduma Onajus ale w amarskim empire Blod Raidres bardzie sie podkladaja paladinowi wiec wole tu latac :) + dojdzie salvage ( niekazdej misji bo szkoda czasu no ale kasa jest szkoda tylko ze misje strasznie szybko brzydna ... stad pomysl na wh

Starakopara:

--- Cytat: uliczny w Listopad 10, 2010, 15:40:29 ---Standa do amarow mam ponad 8  co pozwala mi na branie misji od prawie kazdego agenta w empire
Misje najczesciej farmie -  majac 5 agentow w okolicy 4-6 jupow od siebie    ( stand przez to nierosnie no ale  :| )
srednio przy odrobinie checi i czasie okolo 4-5 godzin 60 - 100m isk moj paladin wyciagnie ( 2 paladiny bo jeden na pulsach jeden na taychonach zalezy jak misja )

--- Koniec cytatu ---

no to nie klepiesz bidy  :P
ja podobnie zarabiam ale u Caldari, stand 7,7 ( juz niedaleko do JC  :) ), z salvagowaniem altem to nawet w ciągu tych 4 godzin do 140M wyciągne
3 dni takiej gry i masz na plexa, calą resztę miesiąca możesz grać i kasę odkładać na lepsiejsze zabawki albo wtopy w pew pew :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej