Eve Online > Dyskusje ogólne
WH - wasze doświadczenia
Goomich:
--- Cytat: uliczny w Listopad 09, 2010, 22:37:48 ---Spoko na Unsens sie sparzylem ( po 8 miechach gry sie niedostalem - nieprzyjal mnie koles ktory gral niewiele wiecej odemnie bo niebylem pewny czy mam tutorial z adwance military zrobiony
--- Koniec cytatu ---
To mnie też by nie przyjęli. :(
--- Cytat: uliczny w Listopad 09, 2010, 22:37:48 --- a i NIEDOPATRZYL SIE SLOWA PROSZE choc w podaniu o przyjecie wystapilo az 2 razy ) a ze jakos sam do tej pory ciagne juz ponad rok i daje rade majac za skarbnice wiedzy to forum + paladina ( ktorego wsadze chyba na 5 na czas urlopu switecznego :P ) na drogim koncie tengu juz prawie na 5 ( strtegik cruizer i chyba jeden subsystem na 5 zostalo zrobic + wiekszosc skili w enginering tez na 5 + dreja na 5 gdzie bez problemu caly fit t2 wsadze ) tylko tengu nielatalem za duzo wiec z tad moje pytanie bo przeznaczenie pod ten statek juz mam ;)
--- Koniec cytatu ---
A mi się jutro Minmatar Frigate na 5 kończy. \o/
uliczny:
Odpowiedz nawiazywala do posta Starejkopary a i jakos trzymala sie tematu chodzilo mi o fit czy np ma jakies znaczenie uzywanie np fitu t2 czy navy czy deadspace jak to sie przeklada na wh bo % to raczej niejest trodno znalezc a frejka do wh space to niejest chyba najleprzy wybor na farming :P ( moze zalezy co sie farmi ) a paladinem jakby niepatrzyl tez wh da sie calkiem sprawnie smigac bynajmniej c3 bo w nich juz tym shipem latalem
Dux:
Tego paladina na WH to odradzam. Przynajmniej solo. Bardzo łatwo spaść może, bo ktoś się wpakuje z kolegami nie tam gdzie trzeba ;)
Starakopara:
--- Cytat: uliczny w Listopad 10, 2010, 01:02:00 ---Odpowiedz nawiazywala do posta Starejkopary a i jakos trzymala sie tematu chodzilo mi o fit czy np ma jakies znaczenie uzywanie np fitu t2 czy navy czy deadspace jak to sie przeklada na wh bo % to raczej niejest trodno znalezc a frejka do wh space to niejest chyba najleprzy wybor na farming :P ( moze zalezy co sie farmi ) a paladinem jakby niepatrzyl tez wh da sie calkiem sprawnie smigac bynajmniej c3 bo w nich juz tym shipem latalem
--- Koniec cytatu ---
ja też nie byłem w UA, nie dlatego że mnie nie przyjęto, ale dlatego że wolałem samemu nauczyć się tego co tam się kadetom do głów wbija ;D
co do WH to nie mam jeszcze doświadczenia czym tam latać, bo interesują mnie trochę inne aspekty życia w Nowym Edenie ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Listopad 10, 2010, 00:02:25 ---A mi się jutro Minmatar Frigate na 5 kończy. \o/
--- Koniec cytatu ---
Heh, czyli jednak nie byłem ostatni z tym skillem (skończyłem w ostatnią niedzielę) :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej