Eve Online > Dyskusje ogólne

WH - wasze doświadczenia

<< < (7/18) > >>

Starakopara:

--- Cytat: uliczny w Listopad 09, 2010, 06:36:26 ---http://www.youtube.com/watch?v=ydq1bTW2Qdw

Czy to by bylo takie latwe jak tam widac  :)
Czy moglby sie ktos pokusic o zapodanie na jakim ficie latali + ewentualnie rigi i  imply
Ja mlody misjonarz jestem hmm ale nim doloncze gdzies ( a wh to jest next co chce robic juz moze zaniedlogo - odbicie sie finansowo przed moze jakas nauka pvp  :'(  )dobrze byloby wiedziec co jest must havy a co mozna skilowac w trakcie bo chyba tengu to dobry wybor

--- Koniec cytatu ---

do tengu długa droga młody pilocie  :D, zapisz się do Unseen Academy, tam uzyskasz te i inne odpowiedzi, bo gwarantuję, że pytań będziesz miał  niemało
o7

Doom:
Układ subsystemów i prawdopodobne mody mogę zaryzykować po ilosci slotów na na high med i low, natomiast czy moduły były t2, faction, czy x-type to już trudno mi mówić, do tego do pewnego stopnia niewiadomą są rigi no i właśnie implanty

sc0rp:
Po killboardzie, ilosci capa etc prawdopodobnie bedzie cos w ten desen:

[Tengu, c6]
Ballistic Control System II
Ballistic Control System II
Capacitor Flux Coil II
Power Diagnostic System II
Damage Control II

Large Shield Extender II
Photon Scattering Field II
Invulnerability Field II
Invulnerability Field II
Invulnerability Field II

Large Shield Transporter II
Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile

Medium Capacitor Control Circuit I

Tengu Defensive - Adaptive Shielding
Tengu Electronics - CPU Efficiency Gate
Tengu Engineering - Capacitor Regeneration Matrix
Tengu Offensive - Accelerated Ejection Bay
Tengu Propulsion - Intercalated Nanofibers

watpliwosci:
- impy: +3% cpu
lub
- 2x CN BCS

edit obejrzalem ich inne filmiki i porownalem w eft, pilot z filmiku w ym threadzie musi miec slabe skille do capa bo na innych zamiast CFC uzywaja PDS, sprawdzilem tez fit jest stable.

Doom:
Stawialbym że raczej frakcje to nie tylko bcu...

uliczny:
Spoko na Unsens sie sparzylem ( po 8 miechach gry sie niedostalem - nieprzyjal mnie koles ktory gral niewiele wiecej odemnie bo niebylem pewny czy mam tutorial z adwance military zrobiony a i NIEDOPATRZYL SIE SLOWA PROSZE choc w podaniu o przyjecie wystapilo az 2 razy  ) a ze jakos sam do tej pory ciagne juz ponad rok i daje rade majac za skarbnice wiedzy to forum + paladina ( ktorego  wsadze chyba na 5 na czas urlopu switecznego  :P ) na drogim koncie tengu juz prawie na 5 ( strtegik cruizer i chyba jeden subsystem na 5 zostalo zrobic + wiekszosc skili w enginering tez na 5 + dreja na 5 gdzie bez problemu caly fit t2 wsadze   ) tylko tengu nielatalem za duzo wiec z tad moje pytanie bo przeznaczenie pod ten statek juz mam  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej