Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - 21.04.2010
Pelloth:
--- Cytat: Wilk w Maj 04, 2010, 18:45:35 ---A co się dzieje z LR? Dawno w jakiejś flocie ich widziałem. Dali sobie spokój ze wspieraniem Sys-K?
W sumie to ja tego totalnie nie pojmuję. Tak ogromna przewaga w ludziach, miażdżąca przewaga w USTZ, i cała ta machina ledwo broni A1, a to i tak dzięki temu, że timer na noc stuka.
--- Koniec cytatu ---
LR dzis sie pojawili w A1 w sile bodajze 100 ludzi, ale zostali doslownie zmieceni z bramy i spora czesc wrocila expresem do PB.
http://kb.c0ven.pl/?a=kill_related&kll_id=107781 tutaj sa uwzglednione kille rowniez na nich
Siewca Titum:
Dobry raport, z ciekawości i nieznajomości mechaniki, A1 zostało przejęte?
devilsbirth:
Nie zostało. Zresztą tak naprawdę nie o to chodzi żeby system przejąć, bo przecież dużo przyjemniej gonić króliczka niż go złapać, prawda?
Pelloth:
--- Cytat: Siewca Titum w Maj 05, 2010, 01:38:36 ---Dobry raport, z ciekawości i nieznajomości mechaniki, A1 zostało przejęte?
--- Koniec cytatu ---
Nie zostalo przejete, zreszta to i tak byla tylko stacja bez huba ;p. Syski teraz bija wlasnego onlinujacego sie SBU, ktory byl unanchored, a ktorego wlaczylismy i "zmienil" wlasciciela na C0venowy :), bedzie choc troche pocieszenia na KB. Zreszta jak napisal XIII, chodzi o to co jest w Battle Summary na KB, ktore w zasadzie mowi wszystko.
Yogos:
Nie uprawiajcie aż takiego damage controla :)
Fajnie byłoby przejąć ten system ale syski sprytnie zagrali i mają przewagę w US zonie więc go obronili.
Z drugiej strony skoro i-net - które ma pod sobą dużo systemów - jeździ na rowerkach w syndicate jest kwestią czasu zanim ktoś gdzieś zapomni rachunku zapłacić i tu czy tam sov sam spadnie.
Walka O0 choć w pewnym momencie było widać jak FC przeciwnika stracili kontrole nad swoją flotą -nie umieli zebrać ludzi w kupe, flota coraz bardziej się rozpraszała przy każdym rewarpie - wsiedliśmy na nich na close i strasznie bili w tym momencie to już była rzeźnia. Mój FC na TSie szalał w swoim żywiole " rzezać wsiech !!! "
A najwięcej miodu chyba tym razem pił suport , dużo rozproszonych walk, chłopaki mieli fightery podczepione pod zady więc dps na takim cepie konkretny, myślę, że też się podobało.
Dobra ide do roboty coś czuje że zacznę dzień od kufla kawy :buck2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej