Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - 21.04.2010
Trefnis:
--- Cytat: Siewca Titum w Maj 04, 2010, 22:35:03 ---Najlepszy moment aby diplo pogadał z LR i dał im szansę odkupienia win i powrotu do stain wagonu ^^
--- Koniec cytatu ---
o ile mi wiadomo juz raz taka szanse dostali, skonczylo sie na tym, ze strzelali do nas jako plusy...
edit: literowka
Striker:
--- Cytuj ---rzezać wsiech !!!
--- Koniec cytatu ---
lol;d
Dla mnie nieporozumieniem byla sytuacja w ktorej flota primary i lr nie byla w ogole skoordynowana z flota syskow. Rzadko kiedy walczylismy z obiema naraz na gridzie. A co do utraty kontroli: ich fc popadali jako pierwsi i zapomnieli swoim membersom powiedziec na vencie ze juz ich nie ma.
Goomich:
--- Cytat: Yogos w Maj 05, 2010, 06:50:27 ---Walka O0 choć w pewnym momencie było widać jak FC przeciwnika stracili kontrole nad swoją flotą -nie umieli zebrać ludzi w kupe, flota coraz bardziej się rozpraszała przy każdym rewarpie - wsiedliśmy na nich na close i strasznie bili w tym momencie to już była rzeźnia. Mój FC na TSie szalał w swoim żywiole " rzezać wsiech !!! "
--- Koniec cytatu ---
Flot Dragon, możecie zachadzić. :)
Yogos:
No dokładnie ;D
Chłopaki w korpie śmieją się z tego trailera.
A wczoraj dlatego tekst padł bo w pewnym momencie nie nadążaliśmy namierzać celi tak szybko parowały, FC na początku terkotał jak katarynka potem widząc że mimo to nie nadąża a w dodatku overview kapke szwankowało i było wciąż widać zabitych poleciał hasłem z trailera heh
Dla tych co nie widzieli ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4rQ9_3DckAQ#ws
Sotharr:
--- Cytat: Striker w Maj 05, 2010, 08:43:25 ---(...) ich fc popadali jako pierwsi (...)
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe dlaczego... ???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej