Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria - 21.04.2010
Sotharr:
--- Cytat: Siewca Titum w Maj 04, 2010, 13:35:28 ---Póki co to jedyne co wiadomo to to, że SyS-K przenoszą asetsy do PB. Widoczna jest znaczny spadek aktywności, gdzie się podziało 300 osób we flocie ? :'( INet ponoć strasznie w kulki leci - wywieźli swoje capsle i stuff do empire.Wszyscy liczą, że Arcanim z .VN. zmieni ratterów w pvperów.
Ludzie z SYS-K narzekają, że na markecie jest olbrzymie przebicie i żal im isków aby się uzbroić :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Powinieneś zostać reporterem ISD. ::)
Pelloth:
Siewca po czesci moze miec racje z tymi capslami. http://killboard.systematic-chaos.eu/?a=kill_detail&kll_id=80376
Hint : Syndicate
Siewca Titum:
JOP tak naprawdę póki co Sys-k ponosi wielkiego faila. Zostawił ich ATLAS, mało tego mam wrażenie, że na wszysktich forach możliwych o eve Atlasi kibicują c0venowi i SE. IT również nie wyraża się pochlebnie o Syskach. Raczej panuje opinia o tym, że to nooby nad nooby, którzy nie poradzili sobie z ogromną przewagą liczebną... Od początku wojny tylko tracą systemy, moony, capsy, flotę, ludzi, sojuszników. Nie osiągają nawet minimalnych celów. Sothar, nie jest tak?
Wilk:
A co się dzieje z LR? Dawno w jakiejś flocie ich widziałem. Dali sobie spokój ze wspieraniem Sys-K?
W sumie to ja tego totalnie nie pojmuję. Tak ogromna przewaga w ludziach, miażdżąca przewaga w USTZ, i cała ta machina ledwo broni A1, a to i tak dzięki temu, że timer na noc stuka.
Siewca Titum:
Najlepszy moment aby diplo pogadał z LR i dał im szansę odkupienia win i powrotu do stain wagonu ^^
@Wilku, tak naprawdę nikt chyba nie mógł sobie nawet wyobrazić, ze c0ven/SE będą mogli stawić opór mocny. Bo gdy ludzi kupa i herkules dupa, przecież IT i Atlasy wtrąciły się za Sys-K myśląc, że po prostu to mocniejszy i korzystniejszy sojusznik.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej