Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT vs North
shaitis:
a ja cos czuje ze bedzie
kilka capital fightow
a potem to juz tylko bombery...blah blah bombery
Narazie to widze ze dostajemy w pupke(na starcie) bo jakies lamki fleet BS's przy empire ciagna przy 10 wardecach ;) :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: shaitis w Marzec 30, 2010, 12:24:43 ---jakies lamki fleet BS's przy empire ciagna przy 10 wardecach ;) :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:
--- Koniec cytatu ---
Czy to znaczy, ze macie w IT lamki z empire? Slyszalem takie pogloski, ale nie dawalem wiary :-\
shaitis:
--- Cytat: shaitis w Marzec 30, 2010, 12:24:43 ---a ja cos czuje ze bedzie
kilka capital fightow
a potem to juz tylko bombery...blah blah bombery
Narazie to widze ze dostajemy w pupke(na starcie) bo jakies lamki fleet BS's przez empire ciagna przy 10 wardecach ;) :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:
--- Koniec cytatu ---
Loc0:
--- Cytat: Scaryman w Marzec 30, 2010, 11:30:44 ---akurat mają imo racje, PL to większe cieniacze niż Providence w długodystansowym wysiłku w EVE
umiejętność niezłego strzelania się w małym skirmishu nic nie da lamusom spod znaku "omg znerfili nam tytany i już nic nie możemy zrobić"
obrona Foutain i Delve była doprawdy żenująca
--- Koniec cytatu ---
Gbc/ bob tez sie wyniesli bez obrony z delve - zwyczajnie nie bylo sensu tego bronic przy takim najezdzie + ally drop (te roamy to nie byla obrona).
Przypominam czytelnikom, ze akurat PL jest/ byl znany z ciekawych zagrywek i przy nich cala reszta jest raczej skostnialym blobem (nie tylko w malych walkach rezali wszystkich ;/).
Mam wrazenie czy niektorym juz sie zalaczyl "hurra optymizm"?;p
Julius Septimus:
A mnie się wydaje, że o wszystkim roztrzygnie tylko supercapitalowych bitew. Komuś zostaną zadane duże straty we flocie capitalowej i będzie po grzybach.
DLatego też stawiałbym na NC - przez ostatnie miesiące spali na technetiumowej fortunie i pewnie jej nie wydali na waciki, tylko na tytany i milfy ---> przy ataku na kilku frontach NC będzie mogło wystawić flotę supercapsów znacznie silniejszą od tego czym będzie dysponował którykolwiek z przeciwników.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej