Eve Online > Zloty i zlociki
BUFU vs C0VEN
Soulscream:
--- Cytat: Mighty Baz w Marzec 09, 2010, 14:45:51 ---
poprzednio w 2009 umówionych było 26ppl, stawiło sie 6 [słownie sześciu] na painballa, więc się nie upieram. Wszystko zależy od was. Jak ma byc tylko % spoko, bedzie. Wazne ze wojna na ...browary.
--- Koniec cytatu ---
Generalnie ja sie nie umawiam, jezeli organizuje taka impreze. Najpierw wplaty zaliczki coby troche ludzi zoobowiazac, jezeli chca wypozyczyc sprzet ;). Swoja droga najlepiej miec wlasny.
Okropniak:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 09, 2010, 16:37:51 ---Generalnie ja sie nie umawiam, jezeli organizuje taka impreze. Najpierw wplaty zaliczki coby troche ludzi zoobowiazac, jezeli chca wypozyczyc sprzet ;). Swoja droga najlepiej miec wlasny.
--- Koniec cytatu ---
Jak uda mi się wynegocjować z żoną kolejny wyjazd i jak już się pojawię na paintball to jeśli chociaż jeden cwaniak będzie miał swół własny sprzęt - nie piszę się na nic innego niż piwo ;p
powody opisywałem powyżej.
Shaila Er:
--- Cytat: Mighty Baz w Marzec 09, 2010, 12:41:43 ---... cos pod gole cialo [bo z bliska troche boli uderzenie kulka]...
--- Koniec cytatu ---
Trzymam kciuki, może komuś się uda O0
Soulscream:
--- Cytat: Okropniak w Marzec 09, 2010, 17:04:03 ---Jak uda mi się wynegocjować z żoną kolejny wyjazd i jak już się pojawię na paintball to jeśli chociaż jeden cwaniak będzie miał swół własny sprzęt - nie piszę się na nic innego niż piwo ;p
powody opisywałem powyżej.
--- Koniec cytatu ---
Ja zawsze mam swoj sprzet, moim zdaniem przesadzasz i to za mocno.
[CBIRR] Soobocz:
picie +1
paintball niestety -1
:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej