Eve Online > Zloty i zlociki

BUFU vs C0VEN

<< < (6/11) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Mighty Baz w Marzec 09, 2010, 14:45:51 ---
poprzednio w 2009 umówionych było 26ppl, stawiło sie 6 [słownie sześciu] na painballa, więc się nie upieram. Wszystko zależy od was. Jak ma byc tylko % spoko, bedzie. Wazne ze wojna na ...browary.

--- Koniec cytatu ---

Generalnie ja sie nie umawiam, jezeli organizuje taka impreze. Najpierw wplaty zaliczki coby troche ludzi zoobowiazac, jezeli chca wypozyczyc sprzet ;). Swoja droga najlepiej miec wlasny.

Okropniak:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 09, 2010, 16:37:51 ---Generalnie ja sie nie umawiam, jezeli organizuje taka impreze. Najpierw wplaty zaliczki coby troche ludzi zoobowiazac, jezeli chca wypozyczyc sprzet ;). Swoja droga najlepiej miec wlasny.

--- Koniec cytatu ---

Jak uda mi się wynegocjować z żoną kolejny wyjazd i jak już się pojawię na paintball to jeśli chociaż jeden cwaniak będzie miał swół własny sprzęt - nie piszę się na nic innego niż piwo ;p
powody opisywałem powyżej.

Shaila Er:

--- Cytat: Mighty Baz w Marzec 09, 2010, 12:41:43 ---... cos pod gole cialo [bo z bliska troche boli uderzenie kulka]...

--- Koniec cytatu ---
Trzymam kciuki, może komuś się uda  O0

Soulscream:

--- Cytat: Okropniak w Marzec 09, 2010, 17:04:03 ---Jak uda mi się wynegocjować z żoną kolejny wyjazd i jak już się pojawię na paintball to jeśli chociaż jeden cwaniak będzie miał swół własny sprzęt - nie piszę się na nic innego niż piwo ;p
powody opisywałem powyżej.

--- Koniec cytatu ---

Ja zawsze mam swoj sprzet, moim zdaniem przesadzasz i to za mocno.

[CBIRR] Soobocz:
picie +1
paintball niestety -1

:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej