Eve Online > Zloty i zlociki

BUFU vs C0VEN

<< < (7/11) > >>

Okropniak:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 09, 2010, 17:16:19 ---Ja zawsze mam swoj sprzet, moim zdaniem przesadzasz i to za mocno.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co - powiem może nieco nieuprzejmie ale mam gdzieś Twoje zdanie i nie jest to wyrazem mojego chamstwa a tego że jakbyś uważnie przeczytał MIAŁEM PARĘ RAZY STYCZNOŚĆ UCZESTNICZYĆ W PAINTBALL Z LUDŹMI Z WŁASNYM SPRZĘTEM.
Za każdym razem ludzie tacy rozwalali rozgrywkę lub też nie szło ich zatrzymać i to bynajmniej nie ze względu na ich umiejętności.
Czujesz się dobrze w grze - graj fair, chcesz grać po swojemu - nie czepiaj się mnie za olanie gry jako takiej bo nie każdy musi się stosować do narzuconych reguł.

Venzon 2003:
nie gram juz w paintball, ma slabe mapy i nie jest realistyczny
wole airsoft gun jak juz, przynajmniej jest klimat

ale jak cos to moge wpasc na piwo

Soulscream:

--- Cytat: Okropniak w Marzec 09, 2010, 17:25:34 ---Wiesz co - powiem może nieco nieuprzejmie ale mam gdzieś Twoje zdanie i nie jest to wyrazem mojego chamstwa a tego że jakbyś uważnie przeczytał MIAŁEM PARĘ RAZY STYCZNOŚĆ UCZESTNICZYĆ W PAINTBALL Z LUDŹMI Z WŁASNYM SPRZĘTEM.
Za każdym razem ludzie tacy rozwalali rozgrywkę lub też nie szło ich zatrzymać i to bynajmniej nie ze względu na ich umiejętności.
Czujesz się dobrze w grze - graj fair, chcesz grać po swojemu - nie czepiaj się mnie za olanie gry jako takiej bo nie każdy musi się stosować do narzuconych reguł.

--- Koniec cytatu ---

Nie spinaj sie tak mocno, grywalem na roznych sprzetach z roznymi ludzmi w kraju i za granica. Nigdy nie mielismy takiego problemu. Ba sam gram w wiekszosci czasu na a5 bez automatu, ba jak zaczynalem gralem na zwyklym tipku 98/bravo z ludzmi, ktorzy biegali z automatycznymi spluczkami.

Soulscream:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 09, 2010, 20:11:01 ---Nie spinaj sie tak mocno, grywalem na roznych sprzetach z roznymi ludzmi w kraju i za granica. Nigdy nie mielismy takiego problemu. Ba sam gram w wiekszosci czasu na a5 bez automatu, ba jak zaczynalem gralem na zwyklym tipku 98/bravo z ludzmi, ktorzy biegali z automatycznymi spluczkami.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Venzon 2003 w Marzec 09, 2010, 17:26:43 ---nie gram juz w paintball, ma slabe mapy i nie jest realistyczny
wole airsoft gun jak juz, przynajmniej jest klimat

ale jak cos to moge wpasc na piwo

--- Koniec cytatu ---

Eeee male mapy ? Nad morzem mamy 40h poligonu, ktorym opiekuje sie znajomy. Woodsball jest rowniez klimatyczny jak ASG.

Okropniak:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 09, 2010, 20:11:01 ---Nie spinaj sie tak mocno, grywalem na roznych sprzetach z roznymi ludzmi w kraju i za granica. Nigdy nie mielismy takiego problemu. Ba sam gram w wiekszosci czasu na a5 bez automatu, ba jak zaczynalem gralem na zwyklym tipku 98/bravo z ludzmi, ktorzy biegali z automatycznymi spluczkami.

--- Koniec cytatu ---

Tak jak już napisałem wcześniej - albo się godzisz z tym, albo nie. Mi to nie pasi że ktoś strzela 2x dalej niż ja, seriami i kulki wchodzą mu w cel za każdym razem a nie czasami.
Powiem tyle że parę razy się przejechałem na takich hiper-uber-pro - a potem miałem dziką satysfakcję gdy pożyczyłem sprzęt od kumpla i wyszło że wcale oni nie tacy dobrzy jak mi kulki w końcu w cel zaczęły lecieć a nie metr od.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej