Eve Online > Zloty i zlociki

BUFU vs C0VEN

<< < (5/11) > >>

Xarthias:

--- Cytat: Diabl0 w Marzec 09, 2010, 14:27:54 ---blah

--- Koniec cytatu ---
Byłeś kiedyś samochodem w Warszawie? Chyba nie :P
http://www.prw.pl/articles/view/10119/dziurawa-mapa-wroclawia
Mieszkam w Gdańsku, ale dużo jeździłem po całej Polsce i kierowcy są tak samo chamscy w Warszawie, Wrocławiu, Trójmieście, Krakowie i każdym innym miejscu, które odwiedziłem (około 1,2 mln km, głównie w naszym pięknym kraju) :)
Więc pls, schowaj te zabobony głęboko pod poduszkę :P
Warszawa nie jest złym pomysłem, ze względu na to, że każdy ma do niej równie daleko :P

Okropniak:
problem z zabieraniem wlasnego sprzetu jest taki ze od poczatku wszyscy ktorzy nie maja wlasnych-wypicowanych tematow maja gorzej.

Kilka razy zdarzylo mi sie grac przeciw takim sprytnym-ambitnym, pelne auto, a jak juz nawet sie umowilismy ze nie beda automatem siac to i tak wlaczali semi-auto (czyli po 3 kulki lecialy) BO PRZECIEZ TO NIE AUTO.
A jakos z mojej perspektywy kulki lecialy prawie jedna za druga.
Lufy - to samo, chcecie sie bawic we wlasny sprzet to ja jedynie na piwo przyjade - nie mam zamiaru podkradac sie do ludzi ktorzy maja zasieg 3x wiekszy od mojej giwery - bez urazy, to tak jak "jedziemy sie poscigac?" "jasne - tam jest wyporzyczalnia maluchow ale ja przyjade poldkiem"

:P

Dzieki - wole usiasc z piwkiem i popatrzec na przedstawienie - patrzac jak wkurwienie "normalnych" rosnie bede sie napawal wlasna przezornoscia i raczyl napojem Bogow ;p

Dagund:
może po prostu się umówimy na stare, dobre, tradycyjne picie?

MightyBaz:

--- Cytat: Dagund w Marzec 09, 2010, 14:42:32 ---może po prostu się umówimy na stare, dobre, tradycyjne picie?

--- Koniec cytatu ---

poprzednio w 2009 umówionych było 26ppl, stawiło sie 6 [słownie sześciu] na painballa, więc się nie upieram. Wszystko zależy od was. Jak ma byc tylko % spoko, bedzie. Wazne ze wojna na ...browary.

kubi:
Ja się na paintball się nie nadaje - mogę robić za carriera ;], ale bardzo chętnie się napije :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej