Eve Online > Zloty i zlociki

BUFU vs C0VEN

<< < (4/11) > >>

AerP:
dobra to ja bym robil za taklera, zlapie was na jakas pentle i bede orbitowal (czyt. biegal) wokolo tak ze mam nadzieje mnie nie traficie :D

Diabl0:
Nie wiem jak inne bufonki, ale mi ani klimat nie pasuje (wole bardziej klimatyczne duże ASG albo po prostu tylko picie), ani miejsce - gdyby to było w jakimś porządnym centralnie położonym miejscu to może może, a tak do warszafki to nawet wstyd lecieć.

Kombat:

--- Cytat: Diabl0 w Marzec 09, 2010, 14:06:36 ---Nie wiem jak inne bufonki, ale mi ani klimat nie pasuje (wole bardziej klimatyczne duże ASG albo po prostu tylko picie), ani miejsce - gdyby to było w jakimś porządnym centralnie położonym miejscu to może może, a tak do warszafki to nawet wstyd lecieć.

--- Koniec cytatu ---
Pfff to se zostań w tym swoim dziurawym wrocławiu :P

Diabl0:
A zgadnij skąd jest to zdjęcie:

Ciekawe jest natomiast porównanie jeśli chodzi o jazdę w Warszawie i Wrocławiu.

* We Wrocławiu w korku jeździ się tak: sprzęgło, jedynka, podjechanie, sprzęgło, hamulec, luz, czekać aż ruszą.
* W Warszawie w korku jeździ się tak: sprzęgłojedynkagazwpodłogęnoklaksonkurwa klaksongdzieklaksonjedzieszklaksonkierunkowskaz alboniezmieniampasahamulecsprzęgłoluz. Klakson.

Rehadzio:
Ja ani BUFU ani COVEN...ale mam pytanie ...

Czy mozna ze swoja klamka podjechac ? I czy ile fatt-boykow mozna wtargac na rozgrywke, jakie kuleczki :) Klameczka tlenowka , lufy wsie od 12 do 18 + pare wkladek. Maseczka protka z wiatraczkiem :)

p,s 2 miejsce w Polsce w Speedbala zespolowo :) Turkey shooot timeeee :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej