I znowu czegos nie rozumiem, jak poczytac to forum/topic to jeszcze nic sie nie wydarzylo konkretnego a Polacy juz placza ze niesprawiedliwie bedzie.
Powiem wam jak to wyglada z mojej (nie IT jeszcze raz podkreslam perspektywy).
Tlo historyczne:
Nie wiem kto to Liam i mam to w dupie
Nie wiem kto rzadzi SW/Coven/SE i mam to w dupie.
Okolo 2-3 tygodni temu na poludniu zapanowal spokoj. Rozkazy byly jasne, dla wszystkich wchodzacych w sklad poludniowego bloku, nachapac sie i carebearzyc ile sie da bo zaraz wyruszamy na pew pew, potrzebne beda zapasiki. Od zadupia w Syndicate do zadupia w drone regions, wszsycy tluka iski bo idziemy na wojne. Robienie iskow jest nudne, to jasne. Nawet najwieksze hardcory w IT siedza w domu i drukuja iski. to samo bliscy i dalsi sojusznicy.
Nagle gdzies na totalnym odludziu banda hardorowych? podobno pvvperow ktorzy zyja z dala od przeciwnika ? (
to czemu sie nie przeprowadza np do venal chocby na chwile) ? zdecydowala ze zakloci przygotowania do zabawy bo sie nudzi i wymusila walke w domu w imie honoru bo ich sasiad dotychczasowy stwierdzil ze bedzie robil iski bo bedzie sie dzialo i nie bedzie zawracal sobie glowy duperelami.
Wymachowanie szabelka i okrzyki wojenne trwaja juz ze 48 godzin, w tym samym czasie inny carebearzacy sasiad (Atlas) nudzil sie i zrobil roama na terenie SW. Rozpoczely sie placze i lament oraz grozby ze ze SW zamknie sie w stacjach i poczeka az wszyscy odleca i wtedy bedzie ich roamowal (OMG!!!) HORROR.
Dodatkowo jeszce na forum goonsi dorzucaja ognia do pieca bo cieszy ich ze na poludniu cokolwiek zle sie dzieje, gdyby to ktos atakowal SW a SW by dostawalo w dupke to goonsi chwalaili by tego kogos
Ogolnie SW w imie E-honoru przeszkadza i sieje zament w swoim wlasnym domu, tylko dlatego ze zawsze moga zamknac sie w NPC stacjach.... a moga sie tam zamknac tylko dlatego ze sa tak malo znaczacy ze nikomu nie bedzie sie chcialo ich tam kampic, bo poprostu nie ma co im zabrac, nawet te moony ktore sa w esoterii logistycznie to porazka i nikt ich nie chce.
To nie flame, to moja opinia z tego co czytam i slucham na forum.