Eve Online > Dyskusje ogólne

Cheaty i kity

<< < (2/12) > >>

Okropniak:
mała aktualizacja - nasi koledzy z Solar nie mieli czasu przygotować grid, inne statki będące obok "znikaczy" były widoczne non stop - walka odbywała się 10 do 15km od gate i znikali jedynie ci co mieli primary oraz kilka którzy ewidentnie chcieli zwiać - tyle moi bardziej exp koledzy mi przekazali (musiałem się upewnić, bo nigdy nie bawiłem się w wojny - gridowe).

TTesla:
Sytuacja zdazyla sie w obu bitwach w zj i fvxk. W zj primarowane logistyki, jak tylko wchodzily na polowe armora, tracilismy locka i logistyk po paru sekundach znikal z ov, pojawiajac sie po 10-15 sekundach. Jak tylko sie pojawial byl odrazu wolany primary. mimo 5-10 minutowej walki w zj, zaden logistyk nie spadl!
Identyczna sytuacja w fvxk. Solary przeskoczyly przez gejta - odrazu primary na jednego z dwoch logistykow, drugi na perma jamie i taka sama sytuacja. Flycatcher tez im nie padl chociaz kazdy byl przekonany ze tak. W obu przypadkach solary nie mialy mozliwosci na szybko przygotowac grida.

Albo exploit albo jakis fail ze strony ccp.

Kombat:
Nie musieli nic robić z gridem, czasem po prostu jest popier...
Wszystkim znikał statek bo to on wyszedł z grida a nie Wy. Bywa, nam tak kiedyś uciekł tytan PLów, nawet gdzieś mam filmik z tej akcji.
CCP fail a nie ruski hax ;P

Okropniak:
Aha - jedynie Solary wychodziły z grida, kilkukrotnie w dwu różnych systemach - 15km od gate, przy nieprzygotowanym grid - i jedynie oni znikali gdy wokół nich krążący "nasi" byli zawsze dobrze widoczni...
Jeden statek - przypadek - happen.
Seria przypadków? - nie pisałbym o tym gdyby dotyczyło to jednego sprytnego.
Sam montuje capture-screen-tool i będę filmiki nagrywał - miejsca na dysku mam dosyć a sprzet wystarczająco mocny żeby nic się nie cieło.
Nie czekam na uber rozwiązanie problemu - czy dobre rady typu "nam też raz kiedyś jeden uciekł" - uprzedzam resztę by uważali na takie przypadki bo mam wrażenie że coś tu śmierdzi.

MightyBaz:
czy relog na alta moze tak dzialac?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej