Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven + SE vs. Sys-K

<< < (3/22) > >>

sneer:
opublikujecie co zawarliście w ultimatum czy mamy z tym kopac po innych forach ????

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Auenarel w Marzec 01, 2010, 10:31:42 ---Tak nawiazujac do ostatnio popularnego tematu.. Panowie i Panie POLSKI alians jest w potrzebie jednoczmy sie aby dokopac syskom i spolce:P Jest powod wiec nic tylko szykowac statki:)

--- Koniec cytatu ---

Hehe jezeli rzeczywiscie C0ven wroci do korzeni, czyli do NPC Stain, (badzmy realistami, tym sie skonczy otwarte wystapienie przeciwko IT), to faktycznie mozna by pomyslec o jakims tymczasowym korpie skupiajacym ludzi chcacych pomoc Davidovi w walce z Goliatem.
Proponuje nazwe "Pospolite Ruszenie" :>

POLAND FIRST TO FIGHT !!!

Okropniak:
w sumie czemu nie?
C0ven lubiany to nie jest ale tak to już w Polszy bywa że się żremy między sobą a gdy potrzeba jest naprawdę wielka - jakoś swary nikną (że tak staropolszczyzną zapodam :) )
Można by pomóc chłopakom jakimi by bufonami nie byli ;p
("jestem pro bo jestem w wielkim ally" - wypowiedź autentyczna)

Maxima MAxi:

--- Cytat: Okropniak w Marzec 01, 2010, 10:46:05 ---w sumie czemu nie?
C0ven lubiany to nie jest ale tak to już w Polszy bywa że się żremy między sobą a gdy potrzeba jest naprawdę wielka - jakoś swary nikną (że tak staropolszczyzną zapodam :) )
Można by pomóc chłopakom jakimi by bufonami nie byli ;p
("jestem pro bo jestem w wielkim ally" - wypowiedź autentyczna)

--- Koniec cytatu ---

Wiekszosc z tych kilkuset osob grajacych w coven jest oceniana na podstawie kilku/nastu troli forumowych lub kolesi ktorzy daja sie wciagnac w trolowanie z innymi trolami.

Mamy w coven zarowno kwiatki jak i zajebistych ludzi , tak jak wszedzie zreszta wiec prosze nie wrzucac wszyskich do jednego wora!!!  :D

Okropniak:
Wiem wiem - nie wrzucam - ale powiedzieć o takich trzeba żeby byli rugowani.
Sam byłem świadkiem jak jeden "softi" latający w tengu chwalił się jaki to on pro jest bo ma skile na V, i że my to nooby jesteśmy - niesamowity mieliśmy ubaw widząc jego kill (harbi go dupnął) parę dni później - postacią 1rok+.

Wiemy jakie są "trolle i kibole" - i tych mam nadzieje że się pozbędziecie, natomiast ponieważ większość jest normalna - warto pomóc. Deklarować póki co mogę tylko siebie, ale jak znam życie to jak dojdzie co do czego sam nie przylecę :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej