Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven + SE vs. Sys-K
SokoleOko:
--- Cytat: Yogos w Marzec 01, 2010, 09:35:23 ---Mogę potwierdzić, że Liam Freemen ceo SYS-K dostał wczoraj ultimatum oraz informacje o resecie standingów, który nastąpi podczas dzisiejszego DT.
--- Koniec cytatu ---
Czyli reset jest przesądzony, a PONAD to ultimatum na zasadzie "zrób to i to, bo jak nie to..."?
Czy ultimatum dotyczy resetu?
Greyer:
DT niedługo, trochę cierpliwości ;-)
Ptysiu:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 01, 2010, 09:44:03 --- O0
Tak wczoraj bylo tajemniczo, jak sie zebralo 180 osob na covenowym aliansowym, nikt nic nie chcial powiedziec, tajemnice, sekrety, a tu prosze :knuppel2:
Sugerowalbym zmiane tematu na c0ven + SE vs. Sys-K + IT, bo jezeli reset ma byc pelny, i Stainwagon sie chce ruszyc po moony i teren Sys-k, to Molle napewno wysle ekspedycje karna w obronie swojego nowego, wysunietego meatshieldbuforu.
Szacuneczek Panowie, prawde mowiac obstawialem, ze wygra polityka.
--- Koniec cytatu ---
Też mi się wydaje, że IT się może wtrącić. No nic, życzę paniom, oraz panom z C0ven i SE powodzenia i dużo gf bez względu na wynik. :)
sneer:
no to będziecie miec pew pew ;)
dobrej zabawy zyczę ...
CMHQ_Widget:
--- Cytat: Yogos w Marzec 01, 2010, 09:35:23 ---Mogę potwierdzić, że Liam Freemen ceo SYS-K dostał wczoraj ultimatum oraz informacje o resecie standingów, który nastąpi podczas dzisiejszego DT.
--- Koniec cytatu ---
Bez przesady Yogi, może zgodzą się na warunki :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej