Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven + SE vs. Sys-K

<< < (4/22) > >>

SokoleOko:
Jeśli standy pozwolą (czyli Sys-K/IT stanie się dla mnie red) to z chęcią przylecę  o7

Ptysiu:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 01, 2010, 10:41:20 ---Hehe jezeli rzeczywiscie C0ven wroci do korzeni, czyli do NPC Stain, (badzmy realistami, tym sie skonczy otwarte wystapienie przeciwko IT), to faktycznie mozna by pomyslec o jakims tymczasowym korpie skupiajacym ludzi chcacych pomoc Davidovi w walce z Goliatem.
Proponuje nazwe "Pospolite Ruszenie" :>

POLAND FIRST TO FIGHT !!!

--- Koniec cytatu ---

Już to gdzieś słyszałem. Jakoś ciezko powiedzieć, byśmy bardzo pomogli CVA ;)

Okropniak:

--- Cytat: Ptysiu w Marzec 01, 2010, 11:29:48 ---Już to gdzieś słyszałem. Jakoś ciezko powiedzieć, byśmy bardzo pomogli CVA ;)

--- Koniec cytatu ---

Wiesz - CVA jakoś słabo mi podchodziło, nie ten klimat jakoś.
Natomiast C0ven było nie było - polski jest - wiesz: doi krowy, pije mleko, słucha Szopena (cytując kabaret KMN)

Co mi szkodzi?

Vic Brunner:
nie wiem czemu wszyscy oceniają, że IT na pewno stanie po stronie SYS-K. Równie dobrze SE+Coven może być bezpiecznym buforem od wschodu dla IT jak SYS-K - a nawet lepszym - bo silniejszym, a i bez zapędów terytorialnych, więc ataków na Delve/PB nie ma co się Molle obawiać. A, że bez plusa? A to musi mieć alliance plusa aby się nie obawiać sąsiada?

nie zdziwię się jak Molle stwierdzi, że to wewnętrzny problem SYS-K i SE/Coven i niech go rozwiązują sami, albo spróbuje wtrącać się tylko dyplomatycznie próbując polubownie załatwić sprawę dla obu stron...

AerP:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 01, 2010, 10:41:20 ---pomoc Davidovi w walce z Goliatem.
--- Koniec cytatu ---

pamietajcie ze Dawid sam pokonal Goliata  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej