Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
Terion:
hmmm moze i ja bym sobie konto aktywowal :knuppel2:, fakt, ze nie cala kompania po 1 stronie by mi przypadla do gustu, za to cel do strzelania bylby najlepszy z mozliwych :D
MrMaaX:
--- Cytat: Terion w Luty 23, 2010, 14:46:55 ---Czyli traktujecie SE jako swojego peta, ktoremu kazecie postepowac tak, a nie inaczej, w przeciwnym razie chcecie ich posadzic na karnego jezyka ? :knuppel2:
Kto nastepny - AAA, Atlas, wschodznie ruskie ? Tak tylko pytam ... ::)
--- Koniec cytatu ---
SE nie jest niczyim petem, gdyby nim było to nigdy by nas nie zresetowali, nieprawdaż?
Jeśli interesuje Cie kto następny albo dlaczego chcemy zęby SE było z nami na plus, zapytaj Mollego. :angel:
sneer:
to gdybanie teraz bo polityka sporo powyżej naszych głów się toczy ...
ale w takim hipotetycznym wariancie .... Molle dostałby to co chciał :)
byłoby mi smutno gdyby tym razem NC się znowu upiekło ....
shaitis:
--- Cytat: sneer w Luty 23, 2010, 15:02:14 ---to gdybanie teraz bo polityka sporo powyżej naszych głów się toczy ...
--- Koniec cytatu ---
THIS jak to mowia na Slasku
DaBlades:
--- Cytat: shaitis w Luty 23, 2010, 14:46:25 ---Nie bedzie dobrego PVP nikt nie ma na to czasu w tak nieznaczacym terenie, beda 3 floty :
250 capsow
250 BSow
250 supportu
vs szabelka mode.
--- Koniec cytatu ---
Dom SE to Stain, te floty nie polatają po Stain długo bo i nie będą miały nic do roboty. Ze stain nie da rady nikogo wyrzucić chyba że będziesz przez 2 miech 23/7 kampić wszystkie systemy.
Więc zabawa będzie dokładnie taka jaką chce SE roamy, roamy, roamy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej