Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

IT w Paragon Soul

<< < (20/43) > >>

Venzon 2003:

--- Cytat: Mighty Baz w Luty 23, 2010, 14:38:39 ---ale co z tego wynika Venzon, bo jakoś nie widzę odpowiedzi na zadane pytanie. Wcześniej ktos kategorycznie napisał, [chyba Scary], że chcecie walczyć, a nie siedziec na paskach, czy w anomaliach. Dlatego przyłaczacie się tam, gdzie jest szansa na pure pvp.

--- Koniec cytatu ---

taki jest wlasnie Atlas - sam rozpoczyna wojny i dyktuje warunki - to jest pure pvp sojusz bez kompromisow
daje temu przyklad od kiedy pojawil sie na poludniu i przejal omist

Shaila Er:

--- Cytat: Sotharr w Luty 23, 2010, 07:56:42 ---Skład SW uległ zmianie, ale to my z niego wystąpiliśmy. Nasze cele nie są już tożsame z celami SE, którzy na własne życzenie wystąpili z koalicji południowej.

--- Koniec cytatu ---
To w końcu kto wyszedł panie super uber poinformowany?

Trico:
Chyba mam program kwartalny dla Stain:
W części pierwszej:
-miesiąc walk podjazdowych
-jakieś 4-5 wdupionych capsów, może znowu mamuśka
-infrastruktura do odbudowy
W części drugiej:
-dobra starczy, wracamy na paski
-mhm, gf i do następnego razu
-czas zrewidować standy lokalnie

Jedyny pokrzywdzony w dzisiejszej perspektywie to Sys-K, bez standów z sąsiadami, ze standami od ludzi którzy mają ich obronę głęboko.

Diabl0:
Znając starego BoBa i jego zamiłowanie do ciężkich flot, to obstawiałbym że jest to tylko zwykły roadtrip aby dać ludziom jakieś zajęcie, cel i pew pew, zwłaszcza po tak szybkim i niespodziewanym zakończeniu odbijania delve gdy większość pilotów oczekiwała długiej i krwawej wojny. Już wtedy obstawiałem że IT zrobi sobie chwilę przerwy na uporządkowanie i zabezpieczenie Delve i gdzieś poleci zaspokoić żądzę krwi

MrMaaX:
No i koniec, wracamy do kerbirzenia. Wycofujemy sie z Paragon Soul SE nie będzie już więcej roamować po delve.

EDIT: SE zgodziło się nie roamować po naszym terenie i pozostaje do nas jak na razie neutralne.
Ja osobiście się ciesze z takiego obrotu spraw.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej