Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
MightyBaz:
--- Cytat: sneer w Luty 23, 2010, 14:44:57 ---Baz - ale c0ven chyba jeszcze nie jest po żadnej stronie oficjalnie prawda ?
--- Koniec cytatu ---
jest po właściwej stronie ^^
Straszny:
--- Cytat: Mighty Baz w Luty 23, 2010, 14:38:39 ---ale co z tego wynika Venzon, bo jakoś nie widzę odpowiedzi na zadane pytanie. Wcześniej ktos kategorycznie napisał, [chyba Scary], że chcecie walczyć, a nie siedziec na paskach, czy w anomaliach. Dlatego przyłaczacie się tam, gdzie jest szansa na pure pvp.
--- Koniec cytatu ---
ja jestem ogólnie za - walka IT vs mój Atlas + StainWagon i mogłaby być epic zabawa... ale to SE zresetowało Atlas i to SE nie chce nas w tych okolicach ;), chcą wolfpax to bedą mieli dużo okazji. Powodzenia dla SE, mam nadzieję że nakąsają ostro bloba IT.
bo Molle to miał reset standów od Atlasa na samym początku IT za zbyt agresywne i nieładne przeciąganie korporacji między sojusznikami.
shaitis:
--- Cytat: Terion w Luty 23, 2010, 14:46:55 ---Czyli traktujecie SE jako swojego peta, ktoremu kazecie postepowac tak, a nie inaczej, w przeciwnym razie chcecie ich posadzic na karnego jezyka ? :knuppel2:
Kto nastepny - AAA, Atlas, wschodznie ruskie ? Tak tylko pytam ... ::)
--- Koniec cytatu ---
a skad mam wiedziec jak traktujemy SE tak jak pisalem to tylko moja dedukcja. Gdyby cale SW zrobilo nas neutral, moze sytuacja wygladala by inaczej, ale jesli jeden maly alliance wybija sie... moze to traktowane jest inaczej ktoz to wie, ja powiem ze mam andzieje ze sytuacja wyjasni sie dyplomatycznie bo:
1. nie chce mi sie tam latac, wole na polnoc
2. nie chce mi sie bic ziomkow ktorzy tak wiele WSPOLNIE osiagneli mimo wrodzonych wad bycia Polakiem ;))))
sneer:
--- Cytat: Scaryman w Luty 23, 2010, 14:52:16 ---ja jestem ogólnie za - walka IT vs mój Atlas + StainWagon i mogłaby być epic zabawa... ale to SE zresetowało Atlas i to SE nie chce nas w tych okolicach ;), chcą wolfpax to bedą mieli dużo okazji. Powodzenia dla SE, mam nadzieję że nakąsają ostro bloba IT.
bo Molle to miał reset standów od Atlasa na samym początku IT za zbyt agresywne i nieładne przeciąganie korporacji między sojusznikami.
--- Koniec cytatu ---
heh ja też chciałbym - mogłaby być arcy fajna kampania - a nawet latania na wiele miesiecy ...
Siewca Titum:
W momencie gdy SW dostaje wsparcie atlasa, eve płonie. Bo znając życie w tej samej chwili NC leci na Fountain :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej