Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

IT w Paragon Soul

<< < (17/43) > >>

MrMaaX:

--- Cytat: shaitis w Luty 23, 2010, 14:18:51 ---cala ta operacja z tego co wiem nie jest skierowana na SW, ani na COVEN, ani na SYS-K nikt nie musi sie wyprowadzac. Z tego co wiem to od x dni nasz oswiecony, niezastapiony, wszechwiedzacy szef czeka na odpowiedz od SE w jakiejs tam sprawie.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.
Według mnie cała ta operacja jest po to żeby SE ustawiło nas z powrotem na plus. Nasz jaśnie oświecony ostrzegał SE że resetowanie nas to głupi pomysł, SE nie posłuchało to teraz przyszła kolej na argumenty innego rodzaju. Jeśli SE przyjmie warunki Mollego to wracamy do domu, jeśli nie to obawiam się ze polecimy do domu SE.

SokoleOko:

--- Cytat: MrMaaX w Luty 23, 2010, 14:34:59 ---obawiam się ze polecimy do domu SE.

--- Koniec cytatu ---

Jak dla mnie Yogos wyraźnie napisał, że im na tym zależy, bo będzie dobre PvP  O0

MightyBaz:

--- Cytat: Venzon 2003 w Luty 23, 2010, 14:31:16 ---jesli chodzi o BUFU to raczej nie wyobrazamy sobie grania bez dobrej infrastruktury true 0.0, ktora w silnym sojuszu mozna swietnie zbudowac

w sytuacji gdy ludzie zaczynaja sie wozic supercapsami i je buduja to zaplecze w formie silnego i niezaleznego sojuszu jest niezbedne

--- Koniec cytatu ---

ale co z tego wynika Venzon, bo jakoś nie widzę odpowiedzi na zadane pytanie. Wcześniej ktos kategorycznie napisał, [chyba Scary], że chcecie walczyć, a nie siedziec na paskach, czy w anomaliach. Dlatego przyłaczacie się tam, gdzie jest szansa na pure pvp.

sneer:

--- Cytat: Mighty Baz w Luty 23, 2010, 14:09:06 ---
ktos z atlasa ma cos do powiedzenia w tej sprawie?

--- Koniec cytatu ---
Baz - ale c0ven chyba jeszcze nie jest po żadnej stronie oficjalnie prawda ?

Terion:

--- Cytat: MrMaaX w Luty 23, 2010, 14:34:59 ---Dokładnie.
Według mnie cała ta operacja jest po to żeby SE ustawiło nas z powrotem na plus. Nasz jaśnie oświecony ostrzegał SE że resetowanie nas to głupi pomysł, SE nie posłuchało to teraz przyszła kolej na argumenty innego rodzaju. Jeśli SE przyjmie warunki Mollego to wracamy do domu, jeśli nie to obawiam się ze polecimy do domu SE.

--- Koniec cytatu ---

Czyli traktujecie SE jako swojego peta, ktoremu kazecie postepowac tak, a nie inaczej, w przeciwnym razie chcecie ich posadzic na karnego jezyka ?  :knuppel2:

Kto nastepny - AAA, Atlas, wschodznie ruskie ? Tak tylko pytam ... ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej