Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
Morbius:
oczekujesz od pilotów Vagasów że wesprą posiadaczy złotych wanien? :coolsmiley: :)
Siewca Titum:
Jak na moje c0ven i SE powinny walczyć z IT(choć bez szansy). IT nie jest w stanie wypędzić ich ze Stain, a motherland jest w stanie wykarmic SE i c0ven bez problemu.
Syski tak naprawdę wyboru dużego nie mają. Walka z IT = zepchnięcie do Stain = drama w ally i śmierć sojuszu. Mogą próbować walczyć, przecież SE + c0ven + Sys-k + Legion Romana to jakaś tam siła, która mogła by wiele zrobić. W obecnej sytuacji syski są zmuszeni do śmierci. Jak pomogą bobowi - dostaną reset od SW - zostaną zmłuceni jak bob poleci. Jak będą neutralni jak teraz - dostaną też reset, ale później i też ich zmłucą. :uglystupid2: Nie wydaje mi się żeby Bob siedział tutaj i bronił sysków.
shaitis:
Najfajniejsze jest ze cala ta operacja z tego co wiem nie jest skierowana na SW, ani na COVEN, ani na SYS-K nikt nie musi sie wyprowadzac. Z tego co wiem to od x dni nasz oswiecony, niezastapiony, wszechwiedzacy szef czeka na odpowiedz od SE w jakiejs tam sprawie. Nikomu od nas nie potrzebne sa zadne highendy ani stacje w tym regionie.
powyzsze jest wynikiem mojej dedukcji ;) nie reprezentuje opini mojego szefuncia ktora moze sie drastycznie od mojej roznic.
Tak czy owak dzisiaj pewnie zgine od bohaterskiej bomby z SB i bedzie fajnie ;) bede musial targac nowego BS'a zeby zadowolic najwyzszego.
horax:
--- Cytat: Venzon 2003 w Luty 23, 2010, 13:54:15 ---juz pokazali O0
--- Koniec cytatu ---
Jeśli masz na myśli taktykę SYSk to jak najbadziej. Z tym, że ja zawsze kojarzyłem StainWagon z SE i C0venem, i tego bedę sie trzymał ;)
Venzon 2003:
--- Cytat: Mighty Baz w Luty 23, 2010, 14:01:35 ---hm...czy w takim razie staniecie po naszej stronie? W końcu ktos od was, Atlasa [bufu] tu napisal, ze dlatego zmieniacie strony, bo uwielbiacie pif paf, a budowanie infrastruktury zostawiacie innym :2funny:
--- Koniec cytatu ---
jesli chodzi o BUFU to raczej nie wyobrazamy sobie grania bez dobrej infrastruktury true 0.0, ktora w silnym sojuszu mozna swietnie zbudowac
w sytuacji gdy ludzie zaczynaja sie wozic supercapsami i je buduja to zaplecze w formie silnego i niezaleznego sojuszu jest niezbedne
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej