Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Keeno Smythe w Luty 23, 2010, 10:42:07 ---I co wszystkie statki wdupiliscie ? Co mozna zabic w Delve ? Bande kerbirow na paskach :)
--- Koniec cytatu ---
Jak u siebie tez takie spawny maja to ja cem. :P
http://www.gentlemen-in-space.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=42530
shaitis:
--- Cytat: Keeno Smythe w Luty 23, 2010, 11:39:14 ---Sory za oftop, ale nie mogę się powstrzymać...solo latasz tylko w Niarja i Jita ? :2funny:
Czyli Yogos chyba miał rację...
--- Koniec cytatu ---
widze ze musze doslownie pisac bo nikt nie rozumie aluzji: pisalem wlasnie o TRI, to wy specjalizujecie sie wlasnie w tych systemach ;) u nas oprocz X13 nie ma TEGO solo ;)
--- Cytat: Rabbitofdoom ---Jak u siebie tez takie spawny maja to ja cem. :P
--- Koniec cytatu ---
o zabiliscie w stosunku 3:1 roama ktory i tak pewnie wskoczyl do was bo nie chcialo im sie wracac w BSach ;)
WIECEJ LUZUUUUUUUUUU, wszyscy siedzimy w pracy i sie wkurzamy ze nie mozemy pograc :). polecam AVP ;)
Luisa:
--- Cytat: shaitis w Luty 23, 2010, 12:08:10 ---widze ze musze doslownie pisac bo nikt nie rozumie aluzji: pisalem wlasnie o TRI, to wy specjalizujecie sie wlasnie w tych systemach ;) u nas oprocz X13 nie ma TEGO solo ;)
--- Koniec cytatu ---
Niestety muszę Cię zmartwić - to tylko parę osób solo rozwala idiotów wożących biliony w zwykłych indykach w celach zarobkowych. Inne solo odbywa się w 0.0. U was jak rozumiem tego i tamtego solo nie ma :D
Rabbitofdoom:
--- Cytat: shaitis w Luty 23, 2010, 12:08:10 ---widze ze musze doslownie pisac bo nikt nie rozumie aluzji: pisalem wlasnie o TRI, to wy specjalizujecie sie wlasnie w tych systemach ;) u nas oprocz X13 nie ma TEGO solo ;)
o zabiliscie w stosunku 3:1 roama ktory i tak pewnie wskoczyl do was bo nie chcialo im sie wracac w BSach ;)
--- Koniec cytatu ---
Jesli tak bylo to sa wiekszymi debilami niz nam sie wydawalo szkoda ze mieszkacie tak daleko. EOT z mojej strony bo zaraz pewnie sie flame zacznie.
Sotharr:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Luty 23, 2010, 12:27:23 ---Jesli tak bylo to sa wiekszymi debilami niz nam sie wydawalo szkoda ze mieszkacie tak daleko. EOT z mojej strony bo zaraz pewnie sie flame zacznie.
--- Koniec cytatu ---
Powiedziałeś A, to teraz powiedz B i uzasadnij swoją interesującą tezę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej