Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
shaitis:
--- Cytat: Keeno Smythe w Luty 23, 2010, 12:13:02 ---Niestety muszę Cię zmartwić - to tylko parę osób solo rozwala idiotów wożących biliony w zwykłych indykach w celach zarobkowych. Inne solo odbywa się w 0.0. U was jak rozumiem tego i tamtego solo nie ma :D
--- Koniec cytatu ---
To jeszcze raz podkresle, ja osobiscie nic do TRI nie mam, uwazam ze wasze wojenki sa cool, porywacie sie na wiekszych i silniejszych dla Funu lub innych korzysci, gdyby zalezalo odemnie to przeksztalcil bym TRI w cos w rodzaju bylego MC. Zabijanie w highsecu tez mi wisi (chociaz latam na 3 freighterach tylko raz zostalem zgankowany jak bylem freighter noobem.). Chetnie jednak ogladam epic highsec gankmaile. Zauwazam jedynie to ze narzekanie na brak Solo PVP jest domena tych ktorzy nie moga zebrac floty. Latam czasem jak sie ultra nudze solo (z moim altem). Ale nawet jak kogos ubije to zaraz spada mi na leb kontra ;). Latanie Solo napewno daje wiecej adrenaliny ale iskwise jest nieefektywne. Co z tego ze ubijesz jakisgos nooba w BC jesli potem siedzisz skampiony w SS :)
Ghostden:
--- Cytat: shaitis w Luty 23, 2010, 12:08:10 ---o zabiliscie w stosunku 3:1 roama ktory i tak pewnie wskoczyl do was bo nie chcialo im sie wracac w BSach ;)
--- Koniec cytatu ---
"We don't wanna those titans anyway"
Sotharr:
--- Cytat: Ghostden w Luty 23, 2010, 12:50:20 ---"We don't wanna those titans anyway"
--- Koniec cytatu ---
PrimaryKROPKA zabiło jakieś tytany należące do IT? Gdzie można o tym przeczytać?
A może lepiej napisać "Dostaliśmy tereny od Atlasa, ale i tak uprawnia nas to do shitpostów na KSOD".
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Sotharr w Luty 23, 2010, 12:33:23 ---Powiedziałeś A, to teraz powiedz B i uzasadnij swoją interesującą tezę.
--- Koniec cytatu ---
Sorry ciezko mi inaczej nazwac kogos kto popelnia samobojstwo bo nie chce mu sie wracac do domu. Jedno wiem o takich ludziach ktorym "nie chce sie wracac do domu bsem", z anomali/plexow tez im sie nie chce wylatywac, czytac intela itp. Dlatego wlasnie mi szkoda ze IT mieszka tak daleko. Brakuje nam tu w scalding pass jakiejs ekipy do ktorej mozna sie wybrac na spawn noobow jak czlowiek nie ma ochoty na pewpew na powaznie.
Ghostden pierdzielisz od zeczy nie majac bladego pojecia o czym mowisz. Cow wagon juz wiele razy w przeszlosci zdobywal sova i stacje wlasnorecznie na kraftwerkach itp. Jak nam sie udalo to przylatywaly razory, pandemiki i inne takie ich ratowac. Jesli patrzec na ostatni rok to raczej takie sojusze jak RA lub swietej pamieci Kraftwerk utrzymywaly w kolko sova dzieki kolegom z rainbowlandu bo srednio raz w miesiacu mialy inwazje cow wagonu. Atlas praktycznie wkroczyl w momencie kiedy RA i Kraftwerk nie byly wstanie sie wysikac bez blooba sojusznikow. Nawet bez atalsu bysmy predzej niz pozniej sobie kawalek sova wyszarpali od kogos.
Primary ma status rezydenta w scalding pass.
Terion:
--- Cytat: Sotharr w Luty 23, 2010, 13:16:58 ---A może lepiej napisać "Dostaliśmy tereny od Atlasa, ale i tak uprawnia nas to do shitpostów na KSOD".
--- Koniec cytatu ---
Nie, lepiej napisac - w chwili pierwszego zagrozenia opuscilismy sojusz, stajac po stronie silniejszego. Tlumaczymy to zmiana w polityki. To stawia nas w doskonalej pozycji do shitpostingu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej