Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

IT w Paragon Soul

<< < (11/43) > >>

Luisa:

--- Cytat: shaitis w Luty 23, 2010, 10:07:35 ---no wlasnie wczoraj IT roamowalo w SE space.

--- Koniec cytatu ---
I co wszystkie statki wdupiliscie ? Co mozna zabic w Delve ? Bande kerbirow na paskach :)

Yogos:

--- Cytat: Keeno Smythe w Luty 23, 2010, 10:42:07 ---I co wszystkie statki wdupiliscie ? Co mozna zabic w Delve ? Bande kerbirow na paskach :)

--- Koniec cytatu ---

Jemu chyba chodzi o atak na system :)
Że niby dla nich roam to wyjście flotą a pewnie wszystko poniżej to solo  ;)

shaitis:
ciesze sie ze wszyscy wypili juz kawe ;)

Nie zabieram wiecej czasu w tym temacie juz ;) przedstawilem tylko sytuacje taka jaka ja znam  :angel:

Nie bede tez wypowiadal sie na tematy Solo, bo nie znam sie i dawno nie bylem w Niarja ;p ani Jita

Goomich:

--- Cytat: shaitis w Luty 23, 2010, 09:48:48 --- Co mozna zabic w Delve na roamie ? Ravena/geddona ? moze .. carriera ? -> nie da rady czas reakcji jest ponizej 1 minuty.

--- Koniec cytatu ---

No to w czym problem?

Luisa:

--- Cytat: shaitis w Luty 23, 2010, 10:51:44 ---ciesze sie ze wszyscy wypili juz kawe ;)

Nie zabieram wiecej czasu w tym temacie juz ;) przedstawilem tylko sytuacje taka jaka ja znam  :angel:

Nie bede tez wypowiadal sie na tematy Solo, bo nie znam sie i dawno nie bylem w Niarja ;p ani Jita

--- Koniec cytatu ---
Sory za oftop, ale nie mogę się powstrzymać...solo latasz tylko w Niarja i Jita ?  :2funny:
Czyli Yogos chyba miał rację...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej