Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Paragon Soul
sneer:
zawsze mi się wydawało że od samego roamowania głowa nie boli a ludziska lepsze tylko w pew pew się robią i nawet kerbiry nabierają normalnych odruchów
co innego roamy a co inego sov war
tak długo jak nikt po teren nie sięga to ja nie rozumiem potrzeby posiadania długiej nap listy
przecież SE nie planuje wprowadzić się do delve
normalnie nie rozumiem ludzi
przecież IT to podobno pew pew ally a ja widzę że oni chcą mieć same niebieskie dookoła - sojuszników , petów , rentierów ....
no chyba że molle znowu chce wygrać eve ...
shaitis:
--- Cytat: sneer w Luty 23, 2010, 10:01:43 ---zawsze mi się wydawało że od samego roamowania głowa nie boli
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie wczoraj IT roamowalo w SE space.
PS. TAk naprawde mysle ze nic z tego nie bedzie powaznego, jestem prawie pewny ze nie chcemy miec tam SOV (to moje prywatne zdanie - nie znam szczegolow polityki IT), na 100% moznemy wjechac tam i zajac wsio przy wiekszych czy mniejszych stratach ale mysle ze target jest inny. Mam przeczucie ze to bedzie rozwiazane na poziomie dyplomatycznym, chyba ze Polacy ;) uniosa sie e honorem ;) co jest bardzo prawdopodobne jak nas znam.
MightyBaz:
--- Cytat: sneer w Luty 23, 2010, 10:01:43 ---no chyba że molle znowu chce wygrać eve ...
--- Koniec cytatu ---
po disbandzie goonsow wszyscy sie nudza :knuppel2:
Straszny:
Hmm ..fajnie będzie ;)
ale ofc SE+Coven to dla IT gra do jednej bramki, przewaga minimum 5:1 i ogromna przewaga IT w sfieldowanych tytanach (teoretyczne ilości nie mają znaczenia), jeśli AAA nie stanełoby w takiej wojnie po jednej ze stron konfliktu to StainWagon wraca w ekspresowym tempie do Stain.
Nerxes:
Tak szczerze to myslalem ze IT odczeka troche... w koncu niedawno latalismy im bronic systemow i pomagalismy im przejmowac stare tereny :) Liczylem ze z przyzwoitosci chociaz przez kilka miesiecy powstrzymaja sie przed najazdami :P
Szkoda bardzo tych anomalek, ale zapowiadaja sie bardzo mile chwile Back to Basic :knuppel2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej