Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

IT w Paragon Soul

<< < (27/43) > >>

Auenarel:

--- Cytat: Sotharr w Luty 24, 2010, 11:20:30 ---Nie wiem, czy czytałeś ten wątek, czy ot tak sobie piszesz z Zostałem ocenzurowany, ale to Sys-K jest tutaj oskarżane o tchórzostwo i zdradę. Nie znam naszej roli we frachtdramie, z mojego punktu widzenia to była sprawa między AAA a C0ven.

--- Koniec cytatu ---

Wasza rola byla taka, ze wystawiliscie c0ven mowiac, ze jak AAA zresetuje standy to sys-k bedzie neutralne. Innymi slowy sys-k jako czesc SWu wypielo sie na czlonka SWu gdy ten byl w klopotliwej sytuacji z innym powerblockiem(bo mozna tak nazwac AAA, chyba;) ).

--- Cytat: Devious Sphere w Luty 24, 2010, 11:23:07 ---dobrze zauwazyles, nie bylo przedstawione, co nie oznacza ze go nie ma...
c0ven ma jasno sprecyzowane stanowisko w tej sprawie tylko po prostu kierownictwo sojuszu nie uznalo za sluszne dzielic sie nim z wami na tym forum :)

--- Koniec cytatu ---
Na jedno wychodzi, wewnatrz ludzia mozna wciskac kit, ale na zewnatrz sytuacja wyglada tak, ze SWu ugielo sie pod zadaniami IT.

Siewca Titum:
Wygląda na to, że Liam jest tchorzem albo ma poważny ubytek w pewnym miejscu. :2funny: Bez sensu, eve mogło znowu płonąć.
[mod]Określanie kobiety jako symbolu niewłaściwego/tchórzliwego zachowania może być obraźliwe dla nielicznych kobiet czytających to forum. — Soth[/mod]

AerP:
wiedlug mnie jest End Of Story.
z tego co pisze member IT juz NIE JEST w Paragon Soul i szkoda gadac "a co by bylo gdyby..."

c0ven jak powiedzial Dev ma jasne stanowisko, ale po co o tym mowic i podkrecac atmosfere i tym samym dac sie popisac trolom forumowym.

EOT

shaitis:

--- Cytat: Siewca Titum w Luty 24, 2010, 11:30:13 ---Wygląda na to, że Liam jest kobietą albo ma poważny ubytek w pewnym miejscu. :2funny: Bez sensu, eve mogło znowu płonąć.

--- Koniec cytatu ---

Albo osoba dorosla i odpowiedzialna za ludzi ktorymi sie opiekuje.

Dagund:

--- Cytat: Devious Sphere w Luty 24, 2010, 11:23:07 ---dobrze zauwazyles, nie bylo przedstawione, co nie oznacza ze go nie ma...
c0ven ma jasno sprecyzowane stanowisko w tej sprawie tylko po prostu kierownictwo sojuszu nie uznalo za sluszne dzielic sie nim z wami na tym forum :)

--- Koniec cytatu ---
doskonale sobie zdaję z tego sprawę, to było pytanie retoryczne...
 :coolsmiley:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej