Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

IT w Paragon Soul

<< < (26/43) > >>

kaleba:
SE zdradziło ?? :uglystupid2:

Ghostden:

--- Cytat: Sotharr w Luty 24, 2010, 10:19:23 ---Ktoś jeszcze chce się poużalać nad biednym SE oraz skomentować tchórzostwo i zdradę, jaka zapanowała w niegdysiejszym SW? Szczególnie zachęcam do tego przedstawicieli petów Atlasa, którzy najwyraźniej czują się uprawnieni mówić innym, z kim mają walczyć. ::)

Tu była ściana tekstu z wyjaśnieniem sytuacji i naszego stanowiska, ale co mi tam, gdybajcie dalej. ;)

PS. I mad. :D

--- Koniec cytatu ---

Bzdury piszesz. Ale aby ci to uzmysłowić to zacytuje osobę z Altasa, abyś nie musiał się zasłaniać hasłami typu (pety Atlasa)

--- Cytat: Scaryman w Luty 24, 2010, 09:26:20 ---Nie da się ukryć że Molle wziął za morde towarzystwo i poustawiał jak chciał... może lecieć na północ.

--- Koniec cytatu ---

Wniosek = witaj jako pet IT

devilsbirth:

--- Cytat: Sotharr w Luty 24, 2010, 10:19:23 ---skomentować tchórzostwo i zdradę, jaka zapanowała w niegdysiejszym SW
--- Koniec cytatu ---
Akurat członek sysk ma najmniejsze prawo oskarżać innych o tchórzostwo i zdradę po wydarzeniach z frachtdramy.

Sotharr:

--- Cytat: XIII w Luty 24, 2010, 10:55:30 ---Akurat członek sysk ma najmniejsze prawo oskarżać innych o tchórzostwo i zdradę po wydarzeniach z frachtdramy.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, czy czytałeś ten wątek, czy ot tak sobie piszesz z dupy, ale to Sys-K jest tutaj oskarżane o tchórzostwo i zdradę. Nie znam naszej roli we frachtdramie, z mojego punktu widzenia to była sprawa między AAA a C0ven.

magni:

--- Cytat: Dagund w Luty 24, 2010, 09:19:46 ---A było przedstawione jakieś oficjalne stanowisko C0venu w tej sprawie bo nie zauważyłem?

--- Koniec cytatu ---

dobrze zauwazyles, nie bylo przedstawione, co nie oznacza ze go nie ma...
c0ven ma jasno sprecyzowane stanowisko w tej sprawie tylko po prostu kierownictwo sojuszu nie uznalo za sluszne dzielic sie nim z wami na tym forum :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej