Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
[CBIRR] Soobocz:
Postanowiłem sobie zobaczyć co to te czołgi. Sciagnalem klienta, zarejestrowalem się na stronce na europejskim serwerze (jak wchodzisz na stronke czolgowa to masz do wyboru albo us albo europa) i mam problem.
Mianowicie nie przychodzi do mnie mail rejestracyjny. Nie wiecie o co chodzi? Ile mam czekać?
Starakopara:
--- Cytat: Soobocz w Luty 11, 2011, 03:21:31 ---Postanowiłem sobie zobaczyć co to te czołgi. Sciagnalem klienta, zarejestrowalem się na stronce na europejskim serwerze (jak wchodzisz na stronke czolgowa to masz do wyboru albo us albo europa) i mam problem.
Mianowicie nie przychodzi do mnie mail rejestracyjny. Nie wiecie o co chodzi? Ile mam czekać?
--- Koniec cytatu ---
spróbuj napisać do supportu: support@worldoftanks.com
Ja dołączałem podczas CBT, teraz mamy open bete więc nie wiem jak długo trzeba czekać na potwierdzenie rejestracji konta. Pozostaje jedna z cnót, mianowicie : cierpliwość :P albo petycja
Raiha:
--- Cytat: Soobocz w Luty 11, 2011, 03:21:31 ---Postanowiłem sobie zobaczyć co to te czołgi. Sciagnalem klienta, zarejestrowalem się na stronce na europejskim serwerze (jak wchodzisz na stronke czolgowa to masz do wyboru albo us albo europa) i mam problem.
--- Koniec cytatu ---
Ostatnio rejestrowałem się z o2 i mail nie przyszedł . Spróbuj z innej poczty. Jak poczta działa to mail jest od razu, nie powinno się czekać.
Starakopara:
--- Cytat: Raiha Abh w Luty 11, 2011, 11:32:29 ---Ostatnio rejestrowałem się z o2 i mail nie przyszedł . Spróbuj z innej poczty. Jak poczta działa to mail jest od razu, nie powinno się czekać.
--- Koniec cytatu ---
warto sprawdzić folder ze spamem, czasami takie maile z klucza tam trafiają, ja tak mam z TC kupionymi na shatteredcrystal.com
Terion:
Mini jest dobry jak nie spotka na swej drodze t32/is-4 lub wyzej. Jak to w WoT bywa niemieckie czolgi sa najgorsze z wszystkich nacji na swoim tierze. Maja je troche zboostowac ... pytanie czy zmiana bedzie wywazona, czy poleca w druga strone, wzglednie bedzie na tyle kosmetyczna, ze nic nei wniesie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej