Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (110/130) > >>

Starakopara:
na każdej mapie znajdą się miejscówki do kampienia  ;)

edit:

tych nowych map jeszcze nie widziałem, ocenię jak wrócę do domu

edit2:

obie mapki całkiem fajne, na każdej można kampić ale fakt gra się na nich bardziej dynamicznie :)

Kara Mon:
Cliff nie jest zly , jak na razie widzialem ja raz ale calkiem znosnie sie tma gralo. Za to strasznie nie podoba mi sie ta druga nowa mapka , fakt moze dlatego ze gralem hummelem. Bazy sa po bokach mapy a teamy startuja na gorze i na dole, srodek przedziela most. Wszyscy zdolni do ubicia light tanka zapier**** do wrogiej bazy ktora jest na ansyzm brzegu rzeki a artka mozna sie schowac w zasadzie tylko w jednym jedynym lesie na trasie do tej bazy gdzie z miejsca pruja wrogie lighty ................

Starakopara:

--- Cytat: Kara Mon w Październik 22, 2010, 16:18:23 ---Cliff nie jest zly , jak na razie widzialem ja raz ale calkiem znosnie sie tma gralo. Za to strasznie nie podoba mi sie ta druga nowa mapka , fakt moze dlatego ze gralem hummelem. Bazy sa po bokach mapy a teamy startuja na gorze i na dole, srodek przedziela most. Wszyscy zdolni do ubicia light tanka zapier**** do wrogiej bazy ktora jest na ansyzm brzegu rzeki a artka mozna sie schowac w zasadzie tylko w jednym jedynym lesie na trasie do tej bazy gdzie z miejsca pruja wrogie lighty ................

--- Koniec cytatu ---

ta druga mapka również mi do gustu nie przypadła, co prawda nie gram artylerią ( jestem zwolennikiem całkowitego wykluczenia jej z gry lub zrobienia oddzielnych serwerów gdzie , podobnie jak w Counter Strike`u będzie można grać z opcją  " no AWP " ) ale VK3601(H) i za każdym razem mój team zaliczał epic faila na tej mapie  >:(

Kara Mon:
Nie takie artki straszne jak je maluja, jak siadlem w hummela to dotarlo do mnie ile wysilku trzeba wsadzic w to zeby nalapac duzo killsow i wogole zeby w cos jadacego trafic  :P

Hellbright:
Bez arty to HT będą  niezabijalne. IMO arte można lekko zmodyfikować, ale przede wszystkim podwyższyć jej cenę, bo na razie to maszyna do robienia credsów. Praktycznie trzeba mieć wyjątkowego niefarta żeby wyjść na minus, co w przypadku odpowiadających jej pozostałych pojazdów(tak ze 2 tire wyżej) jest bardzo łatwe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej