Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (109/130) > >>

Hellbright:
Ja problemów z lagiem większych niż zwykle nie miałem, za to nowych mapek praktycznie nie widziałem - jedną losowalo na 6 starych. Trochę szkoda, bo wyglądają tak bardziej "bogato".

Starakopara:

--- Cytat: Hellbright w Październik 22, 2010, 08:32:29 ---(...) bo wyglądają tak bardziej "bogato".

--- Koniec cytatu ---

nie rób smaka   :P bo w pracy jestem  >:(

Raiha:
Nowe mapy są ciekawe, dużo zależy do strategi i zgrania drużyny. Rush nie jest dobra opcja na tych nowych mapach :)

Okropniak:
nic mnie tak nie wkurwia jak "all attack" strategy...
To ze w wiekszosci wypadkow gram arty nie ma nic tu do rzeczy wbrew pozorom :)
Po prostu jedzie taki paciarak, lub nawet we trzech debiluja przed reszta i dostaja wpierdol na samym poczatku... chwile pozniej "zli" maja 1 tank mniej a my 3 w plecy.

Zreszta to czy bedzie zwyciestwo da sie przewidziec juz na poczatku gry - jesli 12 czolgow ma w d... scouta i pozwala mu brykac po mapie to wiadomo ze nie skonczy sie to dobrze - w 99% procentach takich przypadkow sprawa konczy sie porazka.
Jest tez wyjatek, - 2x bylem swiadkiem gdy scout wlecial, ubili go po jakims czasie dopiero - ale sprytnie zamiast leciec na rympal wszyscy sie cofneli i ladnie przykampili.

Hellbright:
Dobry rush nie jest zły. Tyle że najczęściej 5 zostaje w bazie, 5 jedzie w inna stronę (bo tak ) a 5 "rushuje". Z czego 4 na widok npla zamienia się w TD :)
Cliff z tego co widziałem nie jest mapą do kampienia, mocno dynamiczna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej