Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Straszny:
mnie najbardziej wkurza jak sie 5-6 czołgów na starcie zbija i zderza... połowa wychodzi z pouszkadzanymi gąsienicami.. normalnie roztrzelać :D
Terion:
Tiaaaa wczoraj startuje leopardem zeby szybko poskaucic i dorwac wroga arty, zkrecam, a tu nagle jeb mi w bok jakis rozpedzony TD ... zanim naprawilem gasienice bylem za wszystkimi slimakami, 60 hp tez spadlo ... kocham takie starty ;]
Okropniak:
A ja właśnie uważam za słaby pomysł wpadanie scoutem i młócenie artylerii - owszem - czasem wyjdzie ale zwykle padają lekkie tanki przy wjeździe.
A bardzo by mi się za to taki scout-bojowy przydał w późniejszej nieco fazie - gdzie już mam działo ustawione i w zasięgu - wtedy wystarczy by scout wpadł i przejechał przez środek i większość artylerii zdycha na strzała.
Parę razy udało się tak zrobić - i bardzo miło było słyszeć ten odgłos pękających pancerzy - to wtedy co 7 kili zebrałem :), 4 to arty były, 2 med, jeden lekki bo leciał mi na dziób i fofikował
Terion:
Ogolnie zrobilem tego leo ale kiepsko mi sie nim gra .. sa dobre szpile, ale czasem wpadne na kilka ciezkich/srednich wozow i albo jakis cholerny sniper mnie ciulnie znaim zrobie rajd, albo jakis zablakany strzal w gasienice i p ozawodach. Juz nie wspominajac o zostniu zlapanym na podjezdzie - wszelkie proby manewrowania moge sobie wsadzic. Ogolnie to podoba mi sie rajd BT-2 wsrod lekkich czolgow ale bieganie leonem wsrod srednich i ciezkich to ciekzi kawalek chleba.
Choc moj Tygrys za slkabo rozwiniety zeby prowadzic rownorzedna walke ... wiec zwykle to posilkuje sie zbieraniem expa w bt-2 i pz-2 (jakos mnie te rozgrywki bardziej bawia niz world of heavy tanks)
No ii niestety ponownie od ostatniego patcha wrocil problem z wywalka gry co 1 rozgrywke - odechciewa sie po 3 zalogowaniu
Straszny:
ale obczaj sobie że od czasu do czasu Leopard jest rzucany w te low-tier bitwy... omg jak sie wtedy nim rewelacyjnie gra :D Marder 2 shoty, Panzer II - 3 shoty, SU-76 - 2 shoty. Ofc Leo bez najlepszego silnika, podwozia i rigów, to nie Leo ;).
a tak to scouter - polecam robienie zwiadu z opóźnieniem, ale nie poto żeby artyleria sie rozstawiła bo to sekunda, ale tak żeby przeciwnik zdażył już sie związać walką i skupić uwagę na czymś, połowa graczy wtedy nie patrzy na mini-mape i można dużo efektywniej Leo zasuwać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej