Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
LosBekoczoS:
--- Cytat: Xarthias w Wrzesień 06, 2010, 09:55:15 ---Dzieci, może chcecie osobny dział dla WoT, skoro tyle osób z Centralki w niego gra?
W jednym wątku to się chaos robi...
I od razu chętny na moderatora tegoż wątku ma się zgłosić :)
--- Koniec cytatu ---
Tak Tato :D
a co do pytania nr 2 Tak ja moge byc ta bezwzgledna szuja i ich modowac chociaz mysle ze atm tam duzo roboty nie bedzie. Bo niema o co e-peenami sie zabijac
Xarthias:
Dopiszę Cię Bekoczu jak wrócę w zasięg normalnego kompa, bo panel administratora z komórki to masakra :)
I nie chodzi o walczących na e-peeny, tylko raczej o zachowanie jakiegoś porządku tutaj :)
Oxylan:
--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 06, 2010, 10:01:58 ---Właśnie - jakieś dobre rady odnośnie arty? Mam niemieckie (te tuż pod Grilla) i SU7 bodajże u ruskich - zmieniłem z niemców na ruskich bo mi tak poradzono... ale hak wie czy dobrze robię :) (gram 3ci dzień)
--- Koniec cytatu ---
Wspominasz że grasz trzy dni, nie wiem czy dostałeś 5000 golda jak inni którzy grali przed wipe czy może zrobiłeś konto zaraz po wipe, ale jeśli masz złoto to w pierwszej kolejności kup premium oraz cały team który ma 100% skila, taka załoga ma opcje do odblokowania i można sobie wybrać bonusy takie jak mniejsza szansa na wykrycie stacjonarnego czołgu, wiekszy dmg, celność itp, 200 złota od głowy to nie tak dużo.
Najlepsze dodatki do arty to chyba bajer do szybszego przeładowania ammo, camo i item (dwa w jednym) który zmniejsza szanse przyjęcia na klate dmg explo i przez staranowanie, item który zwiększa zasięg widzenia jest raczej zbyteczny, nie pozwala to dalej strzelać tylko obserwować teren, przydatne raczej dla scouta i dla tanków które mają całkiem dobry zasięg ale ogranicza ich zasięg widoczności, wszystkie te moduły są najtańszymi wersjami i można się pokusić o zakupienie takich nawet dla arty która nie jest top.
Okropniak:
Nie wiem też czy wam się nie trafili tacy żartownisie - co dla jaj własne tanki rozwalają - kumpli w sensie?
Ja wczoraj miałem trzy takie przypadki w paru grach - jeden wykończył dwie artylerie bo "it's just a game" - a potem płakał jak ja swoją mu jebnąłem parę razy aż zdechł... jaki by silny nie był przez wzgórze się nie przestrzeli, a bez gąsienic pojechać się nie da...
Może jestem wredny ale uznałem że lepiej stracić jeden tank niż kolejną artylerie... tym bardziej że to ja nią byłem :)
Oxylan:
--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 06, 2010, 11:03:43 ---Nie wiem też czy wam się nie trafili tacy żartownisie - co dla jaj własne tanki rozwalają - kumpli w sensie?
--- Koniec cytatu ---
Na debilizm nie ma leku, bywa że jakiś idiota odwali numer... A co do zabijania własnych ludzi to dziś zaliczyłem czołówkę ja w med tanku vs leopard, razem wyskoczylismy zza zakrętu na full speed i jeb, biedak napisał tylko lol ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej