Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (72/130) > >>

Okropniak:
true - opoznienie dobrze robi jak zauwazylem - lepiej jest przejechac wzdluz linii na poczatek i dac rozeznanie heavy i med co sie dzieje, niz sie pchac na hurrra do przodu a co bedzie to bedzie.
Co do rozstawienia artylerii w sek to sie nie zgodze - sam pojezdzilem troche light tankiem zeby zobaczyc jak to jest i oczywiscie co chwile w trabe na poczatku dostawalem - to i scoutom proponuje wsiascie w artylerie na pare bitew i zobaczenie jak to wyglada :)
Powiedziec moge jedno ze swojej strony - artyleria naprawde docenia scoutow, jak taki wpadnie w brygade obcych i da znac artylerii ze chce zrobic zadyme, zawsze moze liczyc na pomoc :), ostatnio za jednym leopardem szla fala smierci, o zdrowie scouta dbalo wtedy 5x artylerii roznego kalibru - nawet jak go inny light chcial dorwac to mial pewnie wrazenie jakby wjechal na pole minowe ;)

LosBekoczoS:
Panowie i Panie jako ze mamy juz swoje tankowe subforum, proponuje starać sie zakladac nowe wątki niz pisac w tym topiku ktory wyszedl jak mydlo i powidlo ochnascie stron o wszystkim :D

lastverb:

--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 06, 2010, 11:03:43 ---Nie wiem też czy wam się nie trafili tacy żartownisie - co dla jaj własne tanki rozwalają - kumpli w sensie?

--- Koniec cytatu ---
eee tam ja tknalem 2 razy od wipe - jednego spamera i jakiegos kerbira cappujacego kiedy chce sobie postrzelac

magni:
wlasnie niedawno trafila mi sie taka bitwa w ktorej koles zalatwil polowe wlasnego teamu, mialc chyba z -7 czy -8 punktow i na koniec napisal "fu*k you all"... ja sie zastanawiam po cholere takie kolki wogole gre odpalaja

Khobba:

--- Cytat: Devious Sphere w Wrzesień 06, 2010, 17:05:47 ---wlasnie niedawno trafila mi sie taka bitwa w ktorej koles zalatwil polowe wlasnego teamu, mialc chyba z -7 czy -8 punktow i na koniec napisal "fu*k you all"... ja sie zastanawiam po cholere takie kolki wogole gre odpalaja

--- Koniec cytatu ---
Podejrzewam, że mścił się za to, że przed wipe'm paru gości z tego teamu rozwaliło mu Leichtetraktora 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej