Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (61/130) > >>

Rabbitofdoom:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 03, 2010, 20:24:58 ---gąsienicie -> walka kołowa -> gąsienice -> walka kołowa. Z tyłu IS4/7 jest wrażliwy na 88L70 Panthery czy działo T-44 i wprawiony gracz, któremu nikt nie przeszkadza,  może zdjąć takiego heavika a ten może być bezradny. Do tego dochodzą szanse na krytyczne shoty (zapalenie ammo).

Ogólnie medium czołgi i medium TD są niesamowicie skuteczne ale wymagają już jednak większego doświadczenia i opanowania.

--- Koniec cytatu ---

True tylko ze przy tej chmarze isow ciezko cos podzialac o t-44 nie wspominajac ktore sa cholernie szybkie i jednoczesnie bardzo celne nawet w ruchu.

Okropniak:
zaczalem grac altyreria - nie jest najgorzej aczkolwiek czasem wstrzelic sie to porazka.
Juz niedlugo pojawi sie tam ekipa z yarrr :D

Kara Mon:
Imo caly ten soft wipe jednak zle wplynal na rozgrywke , mogli nie oddawac expa i bylby spokoj. Teraz mamy zasade na polu bitwy "lufa w krzaki i modlic sie zeby nie zobaczyli mojego is-4/7"  ??? . Prawdopodobnie wszyscy ci zbieraja teraz na jakis tanszy czolg co by nim troche kasy zarobic :D

Efekt taki ze po jednej z peirwszych bitew w tygrysie vs prawie same o klase albo wiecej czolgi dostalem steel wall i hero of the battle. Albo facet ze swojego pieknego is-4 nie mogl mi przebic pancerza (pewnie standardowa armata albo jeszcze cos glupszego) albo ausf b robil w tyl zwrot i "uciekam bo pewnie atakuja duza grupa"  ;D

Gizmo79:
Pozwolę się nie zgodzić. Gdyby zrobili normalny wipe znów trzeba by grindować, a tak od razu można przejść do normalnej gry. To o czym piszesz to problem ludzi (jak z blobem w EVE) a nie wipa. Jak ktoś pomyślał, albo chociaż czytał forum bo to było wałkowane i były ostrzeżenia, to zrobił tak, że zamiast jednego superheavy wziął coś w okolicy tier 6 i coś fajnego do kompletu, jagdtiger, IS-3, top tier medium, a tak ludzie za ostatnie zaskórniaki nakupili mausów i IS-ów i teraz płaczą po kątach. Przed wipe miałem raptem T-34-85, teraz mam T-44, medium t6 i coś tam jeszcze, naprawdę jakbym miał znów grindować do tego to bym się pochlastał ;)

Vic Brunner:
dobrze zrobili. w becie przetestują devsi późny end game gdzie wszyscy będą mieli wyfarmione mausy/IS7ki etc i często będzie dochodzić do takiej sytuacji. Przynajmniej każdy doświadczy tego jak ta gra będzie wyglądać po jakimś roku/półtora jeśli nic nie zmienią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej