Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Soulscream:
Ciezkie czolgi tez sa skuteczne i wymagaja rowniez tych obu wspomnianych rzeczy.
Raiha:
--- Cytat: Kara Mon w Wrzesień 03, 2010, 19:22:52 ---To teraz pytanie z innej beczki , czy ktokolwiek mial problemy z patchowaniem a doklandiej z autoupdaterem? Wczoraj pol dnia walczylemz eby zaczal sciagac , w koncu padl na 99% . Sciagnalem direct download wszystko fajnie tylko teraz ciagle probuje sciagnac jakies 5.5 mb i znowu sciaga kilkadziesiat kilo i zdycha informujac o problemach z polaczeniem :/
Nie mam firewall, antywir nie blokuje, net smiga jak nigdy dotad a to dziadostwo jak nie chcialo ruszyc tak nie chce ;D
na forum widze ze nie tylko moj to problem ale odpowiedzi sensownej brak.
--- Koniec cytatu ---
WoT paczuje torrentami jak cos nie chce ci pójść , to w katalogu z gra sa pliki torrentowe , ściągnij innym programem od torrentow np. utorrent. Potem przegrywasz do tego samego katalogu plik , a program ci sprawdzi go i zainstaluje.
Hellbright:
pacher WoT jest skopany. Mi zawsze konczy update komunikatem o bledzie, po czym gra dziala normalnie.
A co do IS 7 i myszek - juz dzis bylo ich mniej. 20k kredytow w plecy jest problemem
Khobba:
--- Cytat: Hellbright w Wrzesień 03, 2010, 21:02:43 ---pacher WoT jest skopany. Mi zawsze konczy update komunikatem o bledzie, po czym gra dziala normalnie.
--- Koniec cytatu ---
pliki .patch, które ściąga klient bittorrenta zaszyty w patcherze, to zwykłe 7zipy, więc jak coś nie bangla, to można ręcznie rozpakować do katalogu z grą.
Straszny:
--- Cytat: Hellbright w Wrzesień 03, 2010, 21:02:43 ---pacher WoT jest skopany. Mi zawsze konczy update komunikatem o bledzie, po czym gra dziala normalnie.
A co do IS 7 i myszek - juz dzis bylo ich mniej. 20k kredytow w plecy jest problemem
--- Koniec cytatu ---
dokladnie, niektórym tylko dluzej przychodzi załapanie tego ze to nie są najlepsze sprzęty do grindowania ;)... za pare dni bedzie normlanie - 1 super-ciezki sprzet na strone i ok. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej