Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Straszny:
--- Cytat: Kara Mon w Wrzesień 04, 2010, 09:20:10 ---Imo caly ten soft wipe jednak zle wplynal na rozgrywke , mogli nie oddawac expa i bylby spokoj. Teraz mamy zasade na polu bitwy "lufa w krzaki i modlic sie zeby nie zobaczyli mojego is-4/7" ??? . Prawdopodobnie wszyscy ci zbieraja teraz na jakis tanszy czolg co by nim troche kasy zarobic :D
Efekt taki ze po jednej z peirwszych bitew w tygrysie vs prawie same o klase albo wiecej czolgi dostalem steel wall i hero of the battle. Albo facet ze swojego pieknego is-4 nie mogl mi przebic pancerza (pewnie standardowa armata albo jeszcze cos glupszego) albo ausf b robil w tyl zwrot i "uciekam bo pewnie atakuja duza grupa" ;D
--- Koniec cytatu ---
no ale dzięki temu CI wszyscy gracze wiedzą ze te czołgi nie są takie fajne, wymagają zgranego team-work i dobrego planu użycia, a nie po prostu jechać i strzelać.
Mac Dercad:
Dziwny jest ten nowy system dobierania grup. Niby jeżdżą chmary Mausów, a w paru meczach na Leopardzie byłem drugim-trzecim najlepszym czołgiem w drużynie. To chyba efekt zmian w recruit battle.
lastverb:
Dobieranie jest pseudo tierowe - wiekszosc bitew zagrasz w okolicach swoich tierow. Watpie zeby po releasie znacznie zmienili exp. Nawet jesli zmniejsza o polowe to i tak bedziemy mieli pelno tier10 przed koncem miesiaca. Na eu po pierwszym tygodniu byl juz pierwszy maus, dwa dni pozniej kolejny i dwa isy7.
Kara Mon:
Juz dizsiaj jest elegancko, mamy 3 dzien patcha, dramtycznie spad aliczba topowych heavy tankow na polu bitwy za to strasznie duzo matild i churchillow zaczyna jezdzic ::)
Btw cyz oni cos zmienili w bitwach ? bo dzisiaj leopardem mialem taka ze nie bylo nawet 1 heavy tanka same light i medium chyba do 5 tieru max (albo i 4 nawet)
Straszny:
--- Cytat: Kara Mon w Wrzesień 04, 2010, 14:12:23 ---Juz dizsiaj jest elegancko, mamy 3 dzien patcha, dramtycznie spad aliczba topowych heavy tankow na polu bitwy za to strasznie duzo matild i churchillow zaczyna jezdzic ::)
Btw cyz oni cos zmienili w bitwach ? bo dzisiaj leopardem mialem taka ze nie bylo nawet 1 heavy tanka same light i medium chyba do 5 tieru max (albo i 4 nawet)
--- Koniec cytatu ---
hehe.. no kaski zaczeło brakować :P a nie ma w grze lepszych czołgów niż Churchill i Matilda do szybkiego farmienia (z palcem w nosie po 12-15K na bitwe, nawet jak sie nic nie robi)
czasem bywają takie bitwy niższych tierów... 2 razy miałem tak ze moja Matilda albo Leo były jednymi z najlepszych na planszy.. OMG jakie killing spree można odstawić
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej